Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball

Green Smoke

Kleurcode: 47
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Green Smoke 47 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Green Smoke Farrow and Ball

Farrow and Ball Green Smoke 47


De populairste kleur groen van Farrow and ball is de Green Smoke. Deze kleur kent een lange geschiedenis en kent zijn oorsprong eind 19e eeuw. Het is een zeer diepe kleur die een bepaalde kalmte uitstraalt die de mensen erg kunnen waarderen. Wilt u met eigen ogen bekijken of deze karakteristieke kleur goed bij uw ruimte/interieur past? Bestel dan met het grootste gemak een kleurtester en zie direct hoe de kleur uitpakt op uw muur (of andere ondergrond).


Green Smoke verf mengen in een ander merk


De verven van het Britse merk Farrow and Ball hebben een zeer goede reputatie in de markt. Muurverven zoals de Green Smoke muurverf hebben een zeer fraaie matte afwerking door de grote hoeveelheid pigment dat er in de verven verwerkt zit. Door de extreem matte uitstraling creëert dit bij met name lichtere verven een schitterend schouwspel op de muur. Regelmatig krijgen wij de vraag of we de Farrow and Ball Green Smoke kunnen mengen in de verf van een ander merk. Dit is niet mogelijk vanwege het kleurverschil en de afwerking. Daarbij dekt de verf van Farrow and Ball super goed dus het uiteindelijke verschil in prijs is in werkelijkheid kleiner.


De mooiste groene verven


Naast de Green Smoke zijn er ook andere mooie groene verf kleuren. Wij hebben voor u een speciale inspiratiepagina gemaakt waar u terecht kunt voor de mooiste verven van niet alleen Farrow and Ball maar ook andere merken. Mocht u graag vanaf het ‘begin’ willen starten dan zou u eens kunnen beginnen op onze pagina over alle kleuren muurverf.

 

De beste verf


Indien u net zoals op de foto uw voordeur, kozijnen of borden wilt verven dan kunt u het beste kiezen voor de Farrow and Ball Full Gloss. Deze verf is geschikt voor hout en is wat harder en daardoor goed bestand tegen de weersomstandigheden. Voor het verven van een houten ondergrond binnen kunt u het beste kiezen voor de Estate Eggshell. Denk hiervoor aan kozijnen en dergelijken. Indien uw ondergrond een slijtvastere lak nodig heeft (trappen, keukenkastjes) kies dan voor de Modern Eggshell. Voor muurverf binnen raden we u de Estate Emulsion aan. Voor alle overige ondergronden en omstandigheden kunt u gemakkelijk onze filters gebruiken!

 

Welke kleuren kunt u combineren met de Green Smoke 47


Het kan lastig zijn om een kleur te vinden die zich goed laat combineren met deze gronde kleur. De kleur is erg veelzijdig en daarom helpen we u vooruit met enkele kleurschema’s. De volgende kleuren passen goed bij de Green Smoke: