Toggle Nav

Retouren

Verfproducten retourneren.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je verf, behang of benodigdheden van een bestelling zou willen retourneren. Na ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd om aan te geven of je het product terug wil sturen. Wanneer je een retour aangemeld hebt dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen. Er zijn echter uitzonderingen op de retouren. Een product retour sturen kan alleen als aan onderstaande voorwaarden voldaan is:

  • Het product compleet is en onbeschadigd
  • Het product, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking verpakt is. De eventuele verzegeling op de producten mogen niet verbroken zijn. 
  • Wanneer verf op aanvraag is gemengd dan is er sprake van maatwerk helaas is het dan niet mogelijk om het product te retourneren. Wanneer je niet zeker weet of dit het geval is dan kun je met ons contact opnemen via mail info@kleurenwaaier.nl of telefonisch op 073 623 30 69
  • De kosten van het verzenden zijn voor eigen rekening.

 

Producten ruilen

Wil je het product ruilen en voldoet deze aan de voorwaarden van retourneren? Meldt dit bij het aanmelden van je retour. Het verschil in prijs zal dan teruggestort of verrekend worden, afhankelijk van het prijsverschil.