Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Retouren

*Wij verkopen uitsluitend mengverven

Wij verkopen geen kant- en klare verfproducten. 99% van de verven die wij leveren zijn gemengd en niet te retourneren. Alleen de standaard kleur wit kan retour.

Kant en klare producten zoals non-paints kunnen wel binnen de gestelde termijn (14 dagen) retour.

Retourneren van non-paint producten

Non-paint producten zoals bijv. beugels verfbakken/emmers mogen retour, indien deze onbeschadigd zijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het product in ontvangst zijn genomen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, vragen wij je om ons per email op de hoogte te stellen om de overeenkomst te herroepen. Hiervoor is het mogelijk gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen om de retournering in gang te zetten, we zullen de verdere stappen dan toelichten. Let er wel op dat verven die speciaal naar jouw instructies voor jou op kleur gemengd worden onder maatwerk vallen en daarmee niet geretourneerd kunnen worden." Ook geld dit voor als ons behang, dit wordt speciaal voor je op bestelling gemaakt is het niet mogelijk deze te retourneren.".

Wij willen je wel graag attenderen op de volgende punten. Zowel het product als de verpakking kan essentieel zijn in de waardebepaling van de retourneren. Graag melden we je dan ook voorzichtig om te gaan met de producten en deze graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Mocht er schade ontstaan, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de waarde mindering van het product. Het is dan ook noodzakelijk onbeschadigde artikelen te retourneren om volledige aankoopbedrag terug te krijgen.
 

Na het herroepen van de overeenkomst zullen wij het aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding naar je overmaken. Wordt er slechts een deel van de bestelling teruggestuurd zullen wij de verzendkosten niet retourneren. Eventuele extra gemaakte verzendkosten buiten ons aanbod van de standaard verzendkosten zullen we niet vergoeden. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 

Wij betalen het bedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins wordt ingestemd; in ieder geval zullen er nooit kosten in rekening worden gebracht voor de terugbetaling.
 

De goederen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na mededeling van herroeping aan ons terug gezonden te worden of te overhandigen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Uitzonderingen

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

- Al onze verven op kleur zijn mengverven. Merken die wij niet retour kunnen nemen zijn Sikkens, Sigma, Flexa, Histor, Farrow & Ball, Little Greene,                     Paint & Paper Library,  Flamant, Herbol, Keim. Al deze merken worden voor u speciaal op kleur gemaakt.

- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

Ons retouradres:

Inspiratie Kleurenwaaier Online B.V.
Oude Vlijmenseweg 84E
5223 GP
‘s-Hertogenbosch