Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Buitenbeits

8 producten

8 producten

Buitenbeits bij Kleurenwaaier.nl

De buitenbeitsen van Kleurenwaaier.nl beschermen het hout rondom jouw huis tegen vocht, UV-straling en andere weersomstandigheden. Door de vochtregulerende werking van de buitenbeits zorgt het ervoor dat het vocht wel uit het hout kan maar er niet in kan trekken. Dit gaat dan ook mogelijk houtrot tegen waardoor je op een lange en duurzame manier van je buitenhout kan genieten. 

Verschillende kleuren buitenbeits

Buitenbeits heeft naast de beschermende werking ook de mogelijkheid om jouw hout een mooier aanzicht te geven. Dit kan door te kiezen voor een unieke kleur die Kleurenwaaier.nl in het assortiment heeft. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek groene of een tijdloos blauwe kleur.

Binnenbeits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.