Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Primer & Grondverf

Artikelen 1 tot 12 van 30 totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 30 totaal

Pagina

Grondverf en primer bij Kleurenwaaier.nl

Voor veel mensen is het onduidelijk wat het verschil is tussen grondverf en primer. Grondverf en primer zijn exact hetzelfde. Het verschil zit het enkel in de naam. Grondverf is de Nederlandse benaming en primer is de Engelse vertaling. Met grondverf en primer is het mogelijk hout te voorzien van een eerste dekkende laag verf.

Grondverf of primer zijn er in veel verschillende soorten en merken. Zo zijn er verschillende soorten grondverven en primers voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen of je wel of geen grondverf of primer op waterbasis gaat gebruiken. Als je kiest voor een grondverf of primer op waterbasis zorg dan ook dat de volgende laag verf op waterbasis is. De eigenschappen van beide verven werken dan positief op elkaar. Als je een verfklus hebt voor binnen wordt er veelal gekozen voor een grondverf of primer op waterbasis. Niet alleen zijn de waterbasis verven milieuvriendelijker, maar drogen ze veel sneller dan terpentine grondverf.
 

Grondverf en primer kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.