Toggle Nav
Gratis verzending vanaf € 75,-
Eerlijk en transparant Zie direct de beste prijs 
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Contactgegevens

Alles voor particulieren en professionals

Voor vragen over verfproducten, behang, benodigdheden of kleuren kunt je altijd contact opnemen met ons. Wij zijn te bereiken via de e-mail info@kleurenwaaier.nl of gebruik ons contactformulier onderaan op de pagina. Behalve op zondag kun je kleurenwaaier.nl dagelijks telefonisch bereiken via 073 623 30 69.

 

Is er een kleur die wij online nog niet aanbieden? Dan horen we het graag! We werken er hard aan om de site en producten zo uitgebreid mogelijk te maken en zullen regelmatig nieuwe kleuren toevoegen aan de site. Door drukte kan het natuurlijk altijd voorkomen dat we telefonisch moeilijker bereikbaar zijn, vul dan het contactformulier in onder aan deze pagina in en we nemen snel contact met je op.

 

Bedrijfsgegevens:

Inspiratie Kleurenwaaier Online B.V.
Oude Vlijmenseweg 84G
5223 GP, s-Hertogenbosch

 


E-mail: info@kleurenwaaier.nl
Telelefoonnummer: 073 623 30 69


KvK: 74241435
BTW: NL859822102B01

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 8.00-18.00
  • Zaterdag: 9.00-17.00
  • Zondag: Gesloten

Voor vragen na sluitingstijd zijn wij te bereiken op ons mobiele nummer : 06 22 48 73 84

Afspraak maken

Bel of mail ons gerust om in alle rust geadviseerd te worden, ook buiten openingstijden! Wij mailen zo snel mogelijk terug. Is de vraag zeer dringend? Bel dan nummer 06 22 48 73 84.

Werken bij Kleurenwaaier.nl

Wil jij deel uitmaken van ons bedrijf en een steentje bijdragen aan de enorme groei die Kleurenwaaier momenteel doormaakt? Stuur dan jouw CV met motivatie naar info@kleurenwaaier.nl


Vraag of klacht voor Kleurenwaaier.nl:

Vraag of klacht? Wij horen het graag en neem daarom contact met ons op via onderstaand vragen- en klachtenformulier. Wij komen uiterlijk de volgende werkdag terug met een inhoudelijke reactie. 

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.