Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Contactgegevens

locatie kleurenwaaier den bosch

Update bezorging van pakketten januari 2021

Post.nl heeft enorme problemen met het op tijd bezorgen van pakketten door de online drukte. Hierdoor lukt het ons niet om de pakketten de volgende werkdag te bezorgen. Houdt hier aub rekening mee, hoe graag wij het ook willen, we kunnen helaas dit proces niet versnellen omdat dit compleet buiten onze macht ligt.

Update bestellingen december 2020 Januari 2021

Wij zijn druk bezig om iedereen zo snel als mogelijk aan de online bestellingen te helpen. Echter is het door deze enorme drukte niet mogelijk om uw pakket dezelfde dag klaar te maken. Houd hier aub rekening mee. We doen er alles aan. Rijden met eigen vervoer naar de post.nl inleverpunten en we werken allemaal dubbele uren. Afgelopen weken hebben onze grossiers ook vakantie gehad waardoor we niet alle producten in huis hebben. Vanaf maandag 4 januari gaan we met hulp van buiten proberen om zoveel mogelijk pakketten weg te werken. Wanneer u een pakket de volgende dag in huis wil hebben dan moeten wij u op dit moment teleurstellen. Hou rekening met 2-3 werkdagen.

Histor One

Heeft u een bestelling geplaatst met producten van Histor One, dan zullen deze vanaf 4-5 januari verzonden worden. Wij zijn de afgelopen week niet geleverd door vakantie bij de grossiers.

Telefonisch niet bereikbaar!

Op dit moment zijn we telefonisch niet bereikbaar. We worden overspoeld met online bestellingen en krijgen deze niet verwerkt als we de telefoon afnemen. Als u ons een mail stuurt met daarin uw vraag dan beantwoorden wij deze in de avond uren. Bij urgente vragen kunt u ons whatsappen op nummer 0622487384, deze kunnen we in onze pauze tussen de soep en aardappelen beantwoorden.

We hopen op begrip van de situatie, we kunnen niet meer dan werken

We doen ons uiterste best, we hadden liever gehad dat alles op tijd geleverd werd en wij iedereen dezelfde dag de verf kunnen leveren. Op dit moment worden we overdonderd en hebben de grossiers minder voorraad staan, waardoor wij achterlopen. Onze oprechte excuses voor de mindere service op dit moment. 

Team Kleurenwaaier

 

Inspiratie Kleurenwaaier Online B.V.
Oude Vlijmenseweg 84E
5223 GP, s-Hertogenbosch

E-mail: info@kleurenwaaier.nl
Telelefoonnummer: 073 623 30 69

 

Openingstijden (aangepaste openingstijden december 2020)

  • Maandag t/m zaterdag : gesloten (afhaal alleen mogelijk bij internet bestellingen)

  • Zondag: Gesloten

  • Afspraak buiten openingstijden geen enkel probleem, bel of mail ons voor meer informatie (tot en met Januari niet mogelijk)

 

Bedrijfsgegevens:


Inspiratie Kleurenwaaier
Oude Vlijmenseweg 84E
5223 GP, s-Hertogenbosch

KvK: 74241435
BTW: NL859822102B01 

 

Vraag of klacht voor Kleurenwaaier.nl:

Vraag of klacht? Wij horen het graag en neem daarom contact met ons op via onderstaand vragen- en klachtenformulier.
Wij komen uiterlijk de volgende werkdag terug met een inhoudelijke reactie. 

Voor dringende vragen na sluitingstijd zijn wij te bereiken op ons mobiele nummer : 06 22 48 73 84 Mob : Guido Breedveld 

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.