Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Schuren

6 producten

6 producten

Schuurmiddelen bij Kleurenwaaier.nl

Het schuren van een oppervlak zorgt ervoor dat dit ruw wordt waardoor de verf uiteindelijk beter zal hechten. Zorg er wel voor dat het oppervlak eerst ontvet is, hiervoor heeft Kleurenwaaier.nl verschillende oplossingen. 

Het schuren van de ondergrond is onderdeel van de voorbereiding voordat er geschilderd kan worden. Zoals aangegeven dient het oppervlak eerst ontvet te worden. Schuur het oppervlak vervolgens met een grove korrel. Hoe lager het getal hoe grover de korrel. Zorg bij het schuren dus altijd dat je met een laag getal schuurpapier werkt zoals bijvoorbeeld 150. Vervolgens wordt een eerste laklaag aangebracht, wanneer deze uitgehard is kan er met een fijnere korrel schuurpapier nogmaals geschuurd worden. Denk hierbij aan een korrel 220. Wanneer de volgende laklaag aangebracht wordt zorgt dit voor het mooiste resultaat. 

Schuurmiddelen kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.