Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Tuinbeits

1 product

1 product

Tuinbeits bij Kleurenwaaier.nl

Zoals de naam al zegt is tuinbeits te gebruiken voor vrijwel alle houten onderdelen in de tuin. Denk hierbij aan tuinmeubels maar ook aan steigerhout onderdelen en schuttingen. Voor ieder segment heeft Kleurenwaaier.nl een selectie producten. De tuinbeits helpt jouw hout in de tuin te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en zon. 

Tuinbeits aanbrengen

Zorg er bij het aanbrengen van tuinbeits altijd voor dat het hout droog en schoon is, dit zorgt ervoor dat de beits goed blijft hechten. Wanneer je over de bestaande beits gaat schilderen zorg dan dat het hout ontvet en geschuurd is, hiervoor heeft Kleurenwaaier.nl verschillende mogelijkheden in het assortiment. Wij bevelen aan iedere 3 tot 4 jaar de tuinbeits opnieuw aan te brengen voor de optimale levensduur van je hout. Tuinbeits is uitermate geschikt voor zachte houtsoorten. Ben je van plan hardhout te behandelen, kies dan bijvoorbeeld voor een olie. Beits is nu eenmaal minder geschikt voor harde houtsoorten.

Tuinbeits is bij Kleurenwaaier.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je jouw hout in de tuin naar eigen smaak schilderen. Daarnaast kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende soorten blanke en transparante beits.

Tuinbeits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.