Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Ons team

Het team van Kleurenwaaier.nl bestaat uit een aantal ervaren verfspecialisten die ofwel in onze fysieke winkel in 's-Hertogenbosch te vinden zijn ofwel op ons kantoor in Asten. Ons team bestaat uit:

Guido Breedveld

Guido Breedveld Kleurenwaaier.nl

Sinds 1 januari 2016 heeft Guido de zaak overgenomen van zijn ouders, gemotiveerder dan ooit en klaar voor de toekomst. Wat we mogen verwachten nu en in de toekomst? De sleutelwoorden zijn: Advies en beleving. Tegenwoordig kun je bij alle bouwmarkten verf kopen. De vraag blijft altijd, waarom zou de consument naar onze winkel komen voor verf? Advies is hierin heel erg belangrijk. Welke verf is het beste voor uw hout? Wat zijn de verwachtingen van een muurverf, waar worden deze gebruikt enz. Door onze jarenlange ervaring weten wij klanten goed te adviseren in despecifieke vragen die bij elke verfklus komen kijken. In onze winkel zijn meerdere prachtige grote kleurendisplays te bewonderen. Deze realistische kleuren zorgen voor een verhelderend beeld bij onze klanten, daarom kunnen wij klanten die op zoek zijn naar een specifieke kleur zeer goed begeleiden. Sommige merken zijn gespecialiseerd in felle kleuren, andere in vergrijsde kleuren en weer andere in verschillende soorten wittinten. Vandaar dat iedereen welkom is en voor iedere smaak hebben wij de mooiste kleuren. 

Gerard Damen

Gerard Damen

Al vanaf dag 1 is Gerard werkzaam bij Kleurenwaaier.nl. Met zijn ruime schilderservaring en grote passie voor het vak is er geen uitdaging te groot. Klantgericht, behulpzaam, verstand van zaken en altijd vriendelijk, dat zijn de kernwoorden van Gerard. De zaak doet veel aan vernieuwing en samen we kijken we altijd naar wat de nieuwste trends zijn op het gebied van verf. Tegenwoordig durven mensen steeds meer kleur te gebruiken in en om de woning en willen mensen zich meer onderscheiden. We leggen vaak wat simpele schilderstrucjes uit die ik ken vanuit mijn schildersverleden waardoor het schilderwerk van onze klanten niet alleen strakker maar ook nog eens veel efficiënter gaat. 

Yvonne Haarmeijer

Yvonne Inspiratie Kleurenwaaier

Ik ben Yvonne Haarmeijer en kom uit Rosmalen. Ik heb 13 jaar bij een bouwmarkt op de verfafdeling gewerkt. Na al die jaren wilde ik me verder ontwikkelen in de verf en liep al langer rond met de gedachte om in een verfspeciaalzaak te gaan werken. Een Sikkens vertegenwoordiger wist hiervan en heeft mijn gegevens doorgespeeld naar Kleurenwaaier. In september 2018 kreeg ik de kans om bij de mooiste en gezelligste verfspeciaalzaak van ’s-Hertogenbosch te komen werken. Het verschil met de bouwmarkt? Het gaat hier veel meer om advies, had van tevoren nooit kunnen bedenken dat het zo’n groot verschil zou zijn. Wat is het leuke van dit vak? Mensen die bij ons zijn geweest en zo gelukkig worden van een nieuwe tint op de muur, zeker als ze speciaal een blokje omrijden om te komen vertellen hoe mooi het is geworden.

Werken bij Kleurenwaaier.nl

Groei jij met ons mee? Kleurenwaaier.nl is natuurlijk altijd op zoek naar talent, zowel voor de online als de offline winkel. Heb jij interesse in een leuke baan bij de gezelligste verf webwinkel van Nederland? Stuur dan je cv naar info@kleurenwaaier.nl.