Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Flexa Pure

8 producten

8 producten

Flexa Pure

Flexa Pure verf bij Kleurenwaaier.nl

Flexa Pure is bij vrijwel iedere doe-het-zelf schilder bekend. Het bedienen van deze groep schilders is ook waar Flexa zich op richt. Al jarenlang produceren zij de meest uiteenlopende en toonaangevende kleuren verf. Er kan vrijwel met zekerheid gesteld worden dat iedere doe-het-zelf schilder een pot verf van Flexa thuis heeft staan of heeft gehad. Flexa biedt tegen een betaalbare prijs een zeer uitgebreide keuze kleuren kwaliteitsverf. Flexa staat er ook om bekend zat ze trendsetter zijn op het gebied van het introduceren van nieuwe kleuren. De verf van Flexa is voor zowel binnen als buiten te gebruiken.

Toepassingen voor Flexa Pure verf

Flexa is zoals aangegeven voor zowel binnen als buiten schilderklussen te gebruiken. Het is van belang de juiste verf bij de te schilderen ondergrond te gebruiken. We maken hier een onderverdeling in de productcategorieën grondverf, verf, metallic verf.
 

Als eerste dien je de juiste grondverf te kiezen. Dit is afhankelijk van de ondergrond. Flexa biedt grondverf aan voor alle voorkomende ondergronden zoals hout, metaal en kunststof. Na het schuren van de grond oppervlakte wordt een basis laag grondverf aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de verf daarna perfect blijft hechten.
 

Vervolgens kan de verf aangebracht worden die uiteindelijk de oppervlakte op de juiste kleur brengt. Let hierbij wel op de ruimte waar je in schildert. De badkamer is over het algemeen veel vochtiger dan een woonkamer en een hal en keuken worden eerder met een doekje afgedaan. Flexa biedt verf met eigenschappen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van jouw geschilderde ruimte of voorwerp blijft. 
 

Bent je op zoek naar iets speciaals, dan kun je kiezen voor een prachtige metallic verf van Flexa. Zoals de naam al verklapt zitten er metalen deeltjes is die een prachtige glinstering achterlaten vergelijkbaar met een lak van een auto. Toch op zoek naar een rustiger kleur, denk dan aan een mooie matte look door een krijtverf van Flexa. 
 

Flexa Pure verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.