Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Verfbakken

9 producten

9 producten

Verbakken bij Kleurenwaaier.nl

Schilderen zonder goede emmers of verfbakken is vrijwel onmogelijk. Het is dan ook van belang om de juiste verfbak te kiezen. Waarom zou je veel tijd, moeite en geld uitgeven aan verf maar dan niet de juiste verfbakken gebruiken. Het complete plaatje zorgt voor een perfect eindresultaat, daar horen ook goede verfbakken bij. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten verfbakken, zo zijn er de bekende maar ook ergonomische die op de voorarm gedragen kunnen worden. 

De omvang van de klus bepaald ook de benodigdheden. Bij grote verfklussen maak je gebruik van een verfemmer, deze hebben een inhoud tot wel 8 liter verf. De schenktuit schenkt de verf eenvoudig over in een bakje wat je weer mee kunt nemen naar de verfklus. Om te zorgen dat overtollige verf uit de emmer of verbak niet op de vloer terecht komt kun je altijd in ons assortiment afplakmaterialen kijken naar afplaktape en afdekfolie.

Verfbakken kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.