Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Flamant

5 producten

5 producten

Flamant

Flamantverf bij Kleurenwaaier.nl

Flamant The Original Paint Collection is een uniek concept van 128 authentieke kleuren. Alle kleuren zijn specifiek ontworpen om je huis de sfeer te geven die je wenst. Flamant The Original Paint Collection staat ook garant voor buitengewone kwaliteiten in termen van dekking, applicatie en afwasbaarheid.


Flamant Wall Paint is een matte muurverf op waterbasis voor binnen en buiten. De samenstelling en het aspect na droging zorgen ervoor dat de sfeer wordt weergegeven van de oude krijt- of kalkverven. De kwaliteit beantwoordt echter het mooist na verwerking met de borstel. Niettemin kan de verf ook gerold of gespoten worden.


Flamant Waterbased Matt Lack is een watergedragen, matte acrylaat-polyurethaanlak met een uitstekende vloei, krasvastheid, uniforme kleurontwikkeling, bestand tegen donkervergeling, lange open tijd en vlugge blokvastheid. Het is de ideale afwerkingslaag op hout, ferro, non ferro en kunststof voorafgaandelijk behandeld met een geschikte grondlaag. Bij bloedende houtsoorten steeds 2 isolerende grondlagen aanbrengen. Deze kwaliteit wordt enkel voor binnentoepassingen aanbevolen.


Flamant Wall&Wood Satin de ideale verf voor muren en houtwerk in keukens en badkamers. Zijn duurzaamheid die in de buurt komt van traditionele lakken garandeert zelfs in de meest belastende omstandigheden een lange levensduur.


Flamant Externi Wood&Iron is een uitbreiding van de binnendecoratie naar buiten. Wij bieden een solventgedragen zijdeglanslak aan voor de bescherming en verfraaiing van tuinmeubelen,l uiken, hekken en siersmeedwerk in aangepaste kleuren voor deze toepassing. Glansgraad ongeveer 30%. Verf op Alkydharsbasis.


Flamant Wall Primer is een waterafdunbare grondlaag met een uitstekende hechting op minerale ondergronden zoals plaaster, beton, baksteen, hout, oude verflagen en eveneens op kunststof zoals pvc, polystyreen en pu-schuim.
  

Flamant verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.