Toggle Nav
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Snelle levering voor 16:00 besteld dezelfde dag verstuurd
Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Betonverf

7 producten

 1. Sikkens Wapex 660 mat
  € 89,45 € 67,08
 2. Sikkens Wapex 650
  € 49,80 € 37,35
 3. Farrow & Ball Modern Eggshell
  € 49,00
 4. Little Greene Floor Paint
  € 64,00
 5. Traelyx Naturel Finish Ultra Mat
  € 49,45 € 44,50
 6. Traelyx Mineral Grondlak
  € 37,95 € 32,25
 7. Traelyx Mineral Finish
  € 85,95 € 73,05

7 producten

Betonverf voor binnen en voor buiten bij Kleurenwaaier.nl

Betonverf voor binnen en buiten zijn er in verschillende soorten. Zo kun je buiten beter gebruik maken van 1-component betonverf, terwijl binnen zowel van 1-component als van 2-componenten betonverf gebruik gemaakt kan worden. 

Betonverf voor zowel vloer als muur kunnen in sommige gevallen voor beide gebruikt worden. Echter dien je goed naar de eigenschappen van de betonverf te kijken of dit daadwerkelijk mogelijk is. Indien je er niet zeker van bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou hierin kunnen adviseren. Om alvast te bekijken of betonverf überhaupt mogelijk is voor jouw vloer, kun je alvast een testje doen met water. Wanneer er geen water in je vloer trekt, is het waarschijnlijk niet mogelijk om een betonverf of coating aan te brengen.

2-componentenverf voor binnen zorgt voor een mechanische belastbaarheid, waardoor de duurzaamheid vergroot wordt. Echter is deze verf niet geschikt voor buiten aangezien de temperatuurverschillen te groot zijn voor deze samenstelling betonverf. Hierdoor zou de verf kunnen barsten of scheuren.
 

Betonverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €50 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.