Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Betonverf

7 producten

7 producten

Betonverf voor binnen en voor buiten bij Kleurenwaaier.nl

Betonverf is in verschillende varianten verkrijgbaar en zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij adviseren om buiten enkel gebruik te maken van 1-component betonverf, binnen zijn zowel 1-component als 2-componenten betonverf te gebruiken. Als de vloer binnen zwaar belast kan worden zoals bijvoorbeeld in een garage maak je gebruik van 2-componenten betonverf.  

2-componentenverf voor binnen wordt gezien als een duurzamere oplossing door de sterkte van de verf. Echter kan deze enkel binnen gebruikt worden omdat de weersinvloeden buiten kunnen zorgen dat de vloer gaat scheuren.

Neem altijd rustig de tijd om de goed in te lezen voordat je betonverf aanschaft en gaat schilderen. Omdat er verschillende soorten met verschillende eigenschappen zijn wil je natuurlijk wel het juiste product aanschaffen. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om de betonverf zowel op de muur als op de vloer te gebruiken, echter is dit geen standaard. Indien je er niet zeker van bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou hierin kunnen adviseren. Om alvast te bekijken of betonverf überhaupt mogelijk is voor jouw vloer, kun je alvast een testje doen met water. Wanneer er geen water in je vloer trekt, is het waarschijnlijk niet mogelijk om een betonverf of coating aan te brengen.

Betonverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.