Toggle Nav
Gratis parkeren Direct voor de deur
Eerlijk en transparant Zie direct de beste prijs 
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Betonverf

6 producten

 1. Farrow & Ball Modern Eggshell Lijstwerk Binnen, Hout en Metaal

  Goed afwasbaar

  Uiterst duurzaam

  Zeer slijtvast

  Vanaf € 50,00 € 41,32
 2. Little Greene Intelligent Floor Paint

  Voor betonnen en houten vloeren

  Zeer goed wasbaar & slijtvast

  Overschilderbaar na 16 uur

  Vanaf € 66,00 € 54,55
 3. Traelyx Naturel Finish Ultra Mat

  Muurverf voor binnen

  2-componenten toplaag

  Watergedragen

  Vanaf € 44,50 € 36,78
 4. Traelyx Mineral Grondlak

  Watergedragen grondlak

  Grondlak voor binnen

  stofdroog na 30 minuten

  Vanaf € 32,25 € 26,65
 5. Traelyx Mineral Finish

  Beschermt alle minerale ondergronden

  2- Componenten

  Stofdroog na 30 minuten

  Vanaf € 73,05 € 60,37
 6. Farrow & Ball Modern Eggshell Colour by Nature Lijstwerk, Hout en Metaal

  Goed afwasbaar

  Uiterst duurzaam

  Zeer slijtvast

  Vanaf € 50,00 € 41,32

6 producten

Betonverf voor binnen en voor buiten bij Kleurenwaaier.nl

Betonverf is in verschillende varianten verkrijgbaar en zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij adviseren om buiten enkel gebruik te maken van 1-component betonverf, binnen zijn zowel 1-component als 2-componenten betonverf te gebruiken. Als de vloer binnen zwaar belast kan worden zoals bijvoorbeeld in een garage maak je gebruik van 2-componenten betonverf.  

2-componentenverf voor binnen wordt gezien als een duurzamere oplossing door de sterkte van de verf. Echter kan deze enkel binnen gebruikt worden omdat de weersinvloeden buiten kunnen zorgen dat de vloer gaat scheuren.

Neem altijd rustig de tijd om de goed in te lezen voordat je betonverf aanschaft en gaat schilderen. Omdat er verschillende soorten met verschillende eigenschappen zijn wil je natuurlijk wel het juiste product aanschaffen. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om de betonverf zowel op de muur als op de vloer te gebruiken, echter is dit geen standaard. Indien je er niet zeker van bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou hierin kunnen adviseren. Om alvast te bekijken of betonverf überhaupt mogelijk is voor jouw vloer, kun je alvast een testje doen met water. Wanneer er geen water in je vloer trekt, is het waarschijnlijk niet mogelijk om een betonverf of coating aan te brengen.

Betonverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.