Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Sikkens beits

5 producten

5 producten

Sikkens beits

Sikkens Beits bij Kleurenwaaier.nl

Sikkens beits bestaat uit een serie van professionele producten die daarnaast ook eenvoudig door de doe-het-zelf schilder gebruikt kunnen worden. De producten zijn ook te herkennen aan de naam Cetol waar een toevoeging aan gegeven is. De Cetol lijn van Sikkens staat bekend om zijn mooie transparante houtafwerking. Sikkens biedt de volgende beitsen aan.

Sikkens Cetol Novatech is een beits welke beschermt en verfraait. Door de vochtregulerende functie van de beits is deze zeer geschikt als bescherming voor al je buiten hout.
 

Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een beits welke beschermt tegen UV-straling. Deze beits staat om de permanente elasticiteit bekend. Deze transparante beits zorgt voor een zijdeglans houtafwerking voor je buiten hout zoals bijvoorbeeld naaldhout en looghout. 
 

Sikkens Cetol TXG Gloss is een beits welke een prachtig hoogglanseffect geeft. Dit effect wordt gecreëerd doordat het weervast is en daarmee ook zeer duurzaam is. Deze beits is zowel leverbaar in verschillende kleuren als in transparant. 
 

Sikkens Beits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.