Toggle Nav
Gratis parkeren Direct voor de deur
LET OP! Langere levertijd door online drukte
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Taupe Muurverf

Taupe is een populaire kleur muurverf en is in de kern een combinatie van grijze muurverf en bruine muurverf maar deze combinatie wordt ook geregeld gemengd met grijs en roze. Van al deze taupe muurverf tinten hebben wij voor u een top 5 samengesteld.

 

Al deze kleuren kunt u ook gebruiken op andere ondergronden dan een muur zoals hout of metaal. Zodra u voor de kleur verf hebt gekozen kunt u kiezen welke soort verf u van dat specifieke merk wilt.

 

Indien u graag eerst de verf wilt testen op uw eigen muur voordat u een grotere bestelling plaatst kunt u een muurverf tester bestellen. Een andere mogelijkheid is onze verfwinkel bezoeken in Den Bosch.

 

 

#1 Taupe

 

Een van de meest sprekende muurverf taupe kleuren is er een van het merk Farrow and Ball. Zoals de keur taupe betaamd is het een mengelmoes van grijs en bruin. Indien men in onze winkel vraagt naar de kleur taupe dan is dit onze eerste suggestie!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Charleston Gray 243.

 

farrow and ball charleston gray 243

 

#2 Licht Taupe

 

In de categorie licht taupe muurverf is er een overtuigende winnaar. In deze licht taupe kleur is een schutje bleke tint grijs verwerkt en dat zorgt voor dat speciale effect.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Dash of Soot 244.

 

little greene dash of soot 244

  

 

#3 Taupe Grijs

 

Taupe grijs muurverf is een kleur die erg neigt naar grijs en laat zich dan ook moeilijk kwantificeren. We hebben voor deze kleur taupe een verf gekozen van het merk Paint and Paper Library.

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Salt 4.

 

paint and paper library salt 4

 

#4 Urban Taupe


Urban taupe muurverf is een van de populairste kleuren van het merk Flexa. Het verdient zeker een plekje in onze top 5 taupe kleuren en doet het met name fantastisch in een donkere woonkamer.

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flexa Urban Taupe.

 

flexa urban taupe

 

#5 Taupe Roze

 

Taupe roze muurverf is een kleur die met name naar roze neigt en minder naar het grijs bruine. Deze kleur laat zich dan ook wat moeilijker uitlezen, toch is het ons gelukt in een mooie verf van het merk Little Greene.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u Little Greene True Taupe 240.

 

little greene true taupe 240

 

  

Bonus kleur: Taupe

 

Een extra kleur taupe muurverf om het rijtje mee af te sluiten komt er in een verf van het merk Little Greene. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Roman Plaster 31.

 little greene roman plaster 31