Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Herbol

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Herbol

Herbol verf bij Kleurenwaaier.nl

Met Herbol levert AkzoNobel een breed assortiment professionele verven voor de professionele schilder. Het assortiment is uitermate geschikt voor projecten waar efficiënt gewerkt moet worden, in tijd en geld. De verven van Herbol hebben al jaren een uitstekende reputatie. De producten beantwoorden de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving.

In welke kleuren is Herbol verf verkrijgbaar?

Met betrekking tot kleur volgt Herbol de Sikkens kleurenselecties en elke gewenste kleur is te maken op de mengsystemen van Kleurenwaaier.nl. 

Herbol verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.