Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Plafond

9 producten

9 producten

Plafondverf bij Kleurenwaaier.nl

Plafondverf is zowel in wit als in andere kleuren te verkrijgen. Plafondverf kun je zowel op glad pleisterwerk aanbrengen als op zuigende plafonds. Let er bij zuigende plafonds wel op dat je het juiste voorstrijkmiddel gebruikt. Dit voorkomt dat het plafond een te grote zuigende kracht heeft waardoor een dekkende laag verf niet voldoende hecht.

Bij Kleurenwaaier.nl kun je online plafondverf van Sikkens en andere toonaangevende merken kopen. Het is lastig plafondverf te reinigen waardoor wij afraden plafondverf te gebruiken op een gladde muur. Wanneer je wel besluit op een gladde muur te gaan schilderen adviseren wij gebruik te maken van een microvezel roller. Kies je ervoor om een grove structuur te schilderen, gebruik dan een polyamide vachtroller. 

De eerste laag plafondverf kun je verdunnen met 10% water, dit zorgt ervoor dat er een mooie dekkende laag aangebracht wordt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om speciale voorstrijk aan te brengen.

Planfondverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.