Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Lijmen & Kitten

5 producten

5 producten

Lijmen en kitten bij Kleurenwaaier.nl

Lijmen en kitten worden gebruikt om onderdelen aan elkaar te bevestigen en naden tussen onderdelen te dichten. Afhankelijk van de te lijmen onderdelen kan gebruik gemaakt worden van behanglijm, contactlijm of houtlijm. Bij Kit wordt veelal onderscheidt gemaakt in montagekit, siliconenkit en acrylaatkit.
 

Om gebruik te maken van de kit heb je uiteraard nog een aantal benodigdheden nodig. Denk hierbij aan een kitspuit, kitlepel en afplaktape. Deze zijn er zowel in wegwerpvarianten als professionele varianten die van alle gebruikersgemakken voorzien zijn. 
 

Lijmen en kitten kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.