Toggle Nav
Gratis verzending vanaf €50,- incl. btw
Snelle levering voor 16:00 besteld dezelfde dag verstuurd
Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Keim

4 producten

 1. Keim Exclusiv
  € 34,95
 2. Keim Concreton-W
  € 108,50
 3. Keim Royalan
  € 88,85
 4. Keim Soldalan
  € 91,65

4 producten

Keim

Keim verf bij Kleurenwaaier.nl

Keim verf staat bekend om haar duurzame en natuurlijke muurverven. Sterke eigenschappen van Keim verf is dat het onderhoudsvriendelijk is en het de kleur zeer goed behoudt. Kleurenwaaier.nl heeft verschillende Keim verven in het assortiment zodat je voldoende keuze heeft. Mocht je vragen hebben over ons assortiment Keim verf neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden zodat jouw verfklus het beste resultaat oplevert.

Natuurlijke grondstoffen

Keim verf maakt gebruik van een speciale selectie natuurlijke grondstoffen. Deze samenstelling van grondstoffen vormen samen de basis van de unieke kwaliteit silicaatverven waar Keim bekend om staat. 
 

De samenstelling bestaande uit vloeibaar kalisilicaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal in combinatie met de minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten zorgen voor lange levensduur waar minder onderhoud voor benodigd is. Het hoog waterdamp doorlatend vermogen zorgt ervoor dat de verf niet gaat bladeren maar wel dat het een bindmiddel vormt wat een zeer hoge UV-bestendigheid heeft.
 

Het kalisilicaat in de minerale verf verbindt zich met de ondergrond en zorgt voor een vaste, minerale en oplosbare verbinding met bijvoorbeeld het pleisterwerk, beton, baksteen of natuursteen.
 

Keim verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €50 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.