Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Isolerende verf

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Isolerende verf bij Kleurenwaaier.nl

Isolerende verf voorkomt dat roetvlekken en oude lekkages door blijven komen. Isolerende verf zorgt voor een dekkende laag waardoor de vlekken niet meer zichtbaar zijn. Bijkomend voordeel is dat veel isolerende verf voor binnen mat is. Hierdoor is het niet per se nodig om er nog een laag verf ter afwerking overheen te schilderen. Let er wel op dat isolerende verf op terpentinebasis een sterke verflucht achterlaat die je nog lang blijft ruiken. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van goed isolerende verf zoals Sokkens Alpha Isolux SF.

Isoleren van kleine of grote vlekken 

Isolerende verf is perfect geschikt om grote vlekken weg te werken. Heb je last van kleinere plekken dan is er nog een andere oplossing. Hiervoor kun je bijvoorbeeld Polyfilla Pro S2000 isoleercoating gebruiken. Deze coating zit in een spuitbus die geschikt is om kleinere vlekken van een isolerende laag te voorzien. Op deze manier kun je zowel grote als kleine vlekken naar eigen wens wegwerken.

Isolerende verf aanbrengen 

Als eerste is het van belang dat zwaar verontreinigde oppervlaktes goed schoon gemaakt worden. Daarna is het van belang dat er een goede primer aangebracht wordt zoals Sikkens Alpha Isoprimer. Daarna kun je er verf naar keuze overheen aanbrengen. Als je deze stappen volgt zorg je voor een goed dekkend verfsysteem waardoor de terugkeer op vlekken sterk vermindert.
 

Isolerende verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.