Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Beits & Houtolie

10 producten

10 producten

Beits en houtolie bij Kleurenwaaier.nl

We gebruiken beits om zachthouten oppervlaktes mee te behandelen. Beits heeft de eigenschap dat het in het hout trekt en daardoor zorgt dat het hout kan blijven werken. Daarnaast zorgt beits ervoor dat het hout beschermd is tegen weersinvloeden zoals regen, wind en uv-straling. Zo kan beits bijvoorbeeld het de tuinstoelen, tuintafel, de vlonder of schutting van een compleet nieuwe look voorzien.

Dekkende of transparante buitenbeits

Beits komt eigenlijk in twee varianten, dekkend en transparant. Transparante beits zorgt ervoor dat de houtstructuur mooi zichtbaar blijft waar dekkende beits het hout juist van een totale nieuwe look voorziet. Beits zorgt voor een langdurig plezier van het buitenhout omdat het zowel het aanzicht verbeterd als dat het hout beschermd wordt.

Zorg er altijd voor de het hout goed schoon en droog is voordat je de beits aanbrengt. Vuil zal anders onder de verflaag blijven zitten. Daarnaast zijn er nog enkele belangrijke punte waar we je graag over willen adviseren. Denk aan de soort kwast of roller het beste gebruikt kan worden en hoe de structuur van het hout is. Zorg er ook altijd voor dat het hout, indien nodig, eerst gerepareerd wordt anders zal de werking van de beits weinig effect hebben.

Beits en houtolie kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.