Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Meer..

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schildersbenodigdheden bij Kleurenwaaier.nl

Het is onmogelijk om te schilderen zonder schildersbenodigdheden. Kleurenwaaier.nl heeft een breed assortiment schildersbenodigdheden voor de professional en de doe-het-zelf schilder. De meest voorkomende schildersbenodigdheden zoals kwasten, verfrollers, schilderstape en verfbakken zijn allemaal eenvoudig te bestellen. Ben je echter op zoek naar schildersbenodigdheden die je niet op onze site gevonden krijgt. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met de benodigde schildersbenodigdheden. 

Schildersbenodigdheden kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.