Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Hermadix

2 producten

2 producten

Hermadix

Hermadix verf bij Kleurenwaaier.nl

Milieu en duurzaamheid staat centraal bij Hermadix. Al jaren is Hermadix marktleider op het gebied van verf produceren op een milieuvriendelijke manier. Hermadix produceert daarom ook enkel verf en beits op waterbasis. De manier waarop Hermadix hun duurzame productie uitvoert maakt dat zij zich onderscheiden van andere verfmerken. Bijkomend voordeel op deze manier van produceren is dat de producten langer meegaan en dat het geen vervelende geuren achterlaat. Waar Hermadix zich in het verleden enkel richtte op kitten waar later verschillende verven, beitsen en lakken aan toegevoegd zijn. De producten van Hermadix zijn dan ook niet schadelijk voor de gezondheid en veilig te gebruiken.  

Toepassingen voor Hermadix verf

De verven, beitsen, lakken enzovoort van Hermadix zijn zowel voor de professionele schilder als voor de doe-het-zelf schilder toegankelijk. Hermadix biedt dan ook oplossingen voor zeer uiteenlopende verfklussen. Naast de aannemers- en schildersbranche zijn de producten op professionele basis ook te gebruiken in de land- en tuinbouw. Hermadix heeft hiervoor een assortiment verven, beitsen, lakken en coatings in haar assortiment. Speciaal voor de doe-het-zelf schilder heeft Hermadix een complete lijn op de markt gezet die oplossingen biedt voor verfklussen in en om huis. 
 

Hermadix verf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de muurverg volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.