Toggle Nav
Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Alle kleuren leverbaar
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Farrow & Ball Full Gloss

  • Rendement: 12 m2 per liter

Farrow & Ball Full Gloss

De Farrow & Ball Full Gloss is een hoogglanzende, robuuste finish voor hout en metaal, zowel binnen- als buitenshuis. Waterdicht en bestand tegen bladderen en schilferen. Niet geschikt voor gebruik op een plastic ondergrond. Afwasbaar & afneembaar. De Full Gloss is watergedragen en geurarm en dus beter voor jou en voor het milieu.

Kleuren van de online kleurenwaaier kunnen op uw beeldscherm afwijken van de werkelijkheid.


Heb je een vraag over dit product of over een ander product op onze website? Neem dan snel contact met ons op via 073 623 30 69 of stuur een email naar info@kleurenwaaier.nl. Wij helpen je graag verder met het beste advies.

Bijpassende producten

Farrow & Ball Full Gloss is een hoogglans lakverf op waterbasis en geschikt voor buiten en binnen. Farrow & Ball Full Gloss is verkrijgbaar in alle Farrow & Ball kleuren.

Farrow & Ball Full Gloss !

Farrow & Ball Full Gloss is watergedragen verf met een traditionele hoogglans finish van wel 95%. Farrow & Ball Full Gloss is een hoogglanzende, robuuste finish voor hout en metaal, zowel binnen- als buitenshuis. 

Farrow & Ball Full Gloss is leverbaar in 750 ml en 2,5 ltr verpakking, goed voor resp. ong. 9 m2, en 30 m2 

Wat zijn de voordelen van Farrow & Ball Full Gloss:

  • verkrijgbaar in alle F&B kleuren
  • uitermate duurzaam en slijtvast
  • bestand tegen afbladderen en schilferen
  • bestand tegen kleurverbleking
  • waterdicht 
  • vuilbestendig
  • afwasbaar
  • sneldrogend (binnen 2 uur onder normale omstandigheden)
  • Levensduur: ongeveer 6 jaar


Welke voorbereidingen moet je treffen als je met Farrow & Ball Full Gloss gaat schilderen?

Als je met Full Gloss gaat schilderen zorg ervoor dat de ondergrond solide, schoon, droog en vrij van vuil, vet en andere onzuiverheden is. Verwijder eventuele oude afbladderende verf omdat schilderen op onstabiele verflagen kan resulteren in blaarvorming of schilferen van de nieuwe verflaag. Vervaag de randen van de oude verflagen door deze zorgvuldig met de nieuwe verf te mengen.

Voor een goed resultaat met Farrow & Ball Full Gloss is het belangrijk eventuele scheuren, gaten en open naden met een geschikt vulmiddel. Schuur het oppervlak licht op zodat de verflaag goed hecht. Behandel eventuele onbehandelde knoesten of harshoudende gedeelten met Farrow & Ball Wood Knot & Resin Blocking Primer. Breng een laag Farrow & Ball Interior Wood Primer & Undercoat in de correcte kleur voor uw deklaag aan (en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen). Breng aansluitend twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Kun je ook MDF schilderen met Farrow & Ball Full Gloss?

Farrow & Ball Full GLoss kun je gebruiken om MDF te schilderen probeer altijd indien mogelijk MDF van een goede kwaliteit te gebruken. Dit omdat dit minder oneffenheden vertoont en dus niet geschuurd hoeft te worden. De vezels in MDF van een lagere kwaliteit zijn minder goed gebonden en kunnen als gevolg aan de oppervlakte verschijnen tijdens het aanbrengen van de verf. Mochten er toch vezels aan de oppervlakte verschijnen, schuur de ondergrond dan tussen de verflagen licht op voor een egale afwerking. Schuur de randen van de MDF platen licht op voor een solide ondergrond en minder verfopname. Breng twee lagen Farrow & Ball Wood Floor Primer & Undercoatin de correcte kleur voor uw deklaag aan en laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen. Breng twee lagen van de door u gekozen Farrow & Ball finish aan en laat de lagen de aanbevolen tijd drogen.

Farrow & Ball Full Gloss over plamuur heen schilderen, kan dat?

Wanneer u plamuur dient te vervangen, gebruikt u voor het beste resultaat een plamuur op acrylbasis omdat deze specifiek is ontworpen voor gebruik in combinatie met moderne watergedragen verf en primers. Onbehandeld hout dient eerst gegrond te worden met een onverdunde laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat, het kopvlak inbegrepen. Laat het hout minimaal 4 uur drogen voordat u de plamuur aanbrengt. Breng de plamuur aan volgens de aanwijzingen van de fabrikant en neem de droogtijden in acht (gemiddeld een nacht) voordat u de door u gekozen Farrow & Ball finish aanbrengt. Exterior Eggshell en Full Gloss – Breng een onverdunde laag Farrow & Ball Exterior Wood Primer & Undercoat aan in een kleur die overeenstemt met uw deklaag (laat de lagen tussendoor minimaal 4 uur drogen) gevolgd door 2 lagen van de door u gekozen finish (laat de lagen wederom tussendoor minimaal 4 uur drogen).

Farrow & Ball Full Gloss bestand(en) downloaden
Algemene informatie
Barcode5051836047054
ProductVerf
MerkFarrow & Ball
Rendement12 m2 per liter
ToepassingBinnen, Buiten
OndergrondHout, Metaal
BasisWaterverdunbaar
GlansgraadHoogglans / Gloss
Schrijf uw eigen review