Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Afplakmaterialen

5 producten

5 producten

Afplakmaterialen bij Kleurenwaaier.nl

Iedere verfklus wordt eenvoudiger door het gebruik van de juiste afplakmaterialen. De juiste afplakmaterialen zorgen voor een snellere verfklus en een strakker eindresultaat. Uiteraard zijn er verschillende soorten afplakmaterialen. 

Afplaktape

Afplaktape is de meest voorkomende vorm van afplakmateriaal. Afplaktape zorgt ervoor dat de delen die niet geschilderd mogen worden beschermd worden. Daarnaast is het mogelijk een strakke lijn te trekken tussen het oppervlak wat wel en niet geschilderd mag worden. Afplaktape werkt perfect op wanden en plafonds maar ook op ramen en kozijnen. Zo is er verschil in soorten afplaktape afhankelijk van de ondergrond en omstandigheden. Zo zijn er verschillende soorten lijm afhankelijk van de ondergrond. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden qua afplaktape UV-bescherming. Dit is vooral van belang bij oppervlaktes die blootgesteld worden aan zonlicht. 
 

Afplakfolie

Voor de grotere verfklussen kun je oppervlaktes beschermen door gebruik te maken van afplakfolie. Afplakfolie wordt vaak gebruikt om complete ramen, muren, plafonds of vloeren te beschermen tijdens de verfklus. Afhankelijk van de verfklus heeft Kleurenwaaier.nl de keuze uit extra dunne of juist dikke afplakfolie. Zo kan bijvoorbeeld een vloer waar veel op gelopen wordt voorzien worden van dikke afplakfolie, maar kan een raam in veel gevallen al voldoende beschermd worden door een dunne afplakfolie. Afplakfolie kun je eenvoudig op zijn plek houden door de randen te voorzien van afplaktape. Hierdoor hoef je je zich geen zorgen te maken dat delen die bedekt horen te zijn blootgesteld worden aan eventuele verfspatten of stof.

Afplakmaterialen kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.