Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Roze Muurverf

De nummer 5 in onze lijst van meest populaire kleuren muurverven is roze muurverf. Binnen dit spectrum hebben wij voor u een top 10 kleuren muurverf roze tinten gemaakt. Al deze kleuren muurverf zijn beschikbaar in verf voor iedere ondergrond of omstandigheid. Indien u op zoek bent naar een specifieke tint kunt u ook direct gaan naar:

 

Mocht u de kleur graag eerst thuis uit willen testen in een kleine hoeveelheid dan kunt u gemakkelijk bij ons een verf tester bestellen. Als u graag nog gratis kleuradvies wilt kunt u onze verfwinkel bezoeken in Den Bosch.

 

 

#1 Roze

De meest verkochte roze muurverf is ook de volgens Farrow & Ball ‘most truest colour of pink’. De naam van deze kleur komen van de roze wangen van een jonge dame genaamd Nancy.

  

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Nancy’s Blushes 278.

 

 farrow and ball nancys blushes 278

 

 

#2 Oud Roze

 

De meest populaire tint roze is oud roze muurverf. Een kleur voor de echte dames die het ook zeer goed doet op een kinderkamer. Klik hier voor onze top 10 tinten!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Confetti 274.

 

little greene confetti 274

 

 

#3 Licht Oud roze

Ook de volgende tint is er een in het ‘oud roze’ de kleur licht oud roze muurverf is de nummer drie in onze lijst. In deze kleur zit een beetje grijs verwerkt en dat geeft deze tint zijn specifieke kleur.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Calamine 230.

 

farrow and ball calamine 230

 

 

#4 Terra Roze

Een kleur voor de liefhebber maar het is een van onze eigen favorieten. Terra roze muurverf van dit merk kent zijn oorsprong in een van de rode aarde tinten. Naast roze bevat deze kleur ook enkele beetjes geel. Indien u twijfelt kunt u ook onze terracotta muurverf pagina bezoeken. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Red Earth 64.

 

 farrow and ball red earth 64

 

 

#5 Poederroze

De eerste kleur van het merk Paint and Paper Library in deze lijst is poederroze muurverf. Het is een kleur die zich begeeft op de achtergrond, zodat de stukken in de ruimte juist weer meer op de voorgrond kunnen treden.

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Plaster 5.

 

 paint and paper library plaster 5

 

 

#6 Licht Roze

Deze kleur licht roze muurverf heeft behoorlijk wat pigmenten geel in zich en dat geeft deze ontzettend mooie toon. Deze kleur is net wat meer aanwezig en geeft een luxe uitstraling.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Pink Ground 202.

 

farrow and ball pink ground 202

 

 

#7 Vintage Roze

Een van de nieuwe kleuren van het jaar 2020 van het merk Flamant. Vintage roze muurverf is een zeer veel belovende kleur in hun collectie en verdient het dan ook om in onze lijst te staan.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flamant Cadillac.

 

flamant cadillac 

 

 

#8 zacht Roze

Zacht roze muurverf is een tint die goed past in onder andere de slaapkamer. Het straalt rust uit en u voelt zich direct op uw gemak.

 

op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Desert Rose 243.

 

paint and paper library desert rose 243 

 

#9 Pastel Roze

Een zeer specifieke kleur roze is pastel roze muurverf. De kleur dankt zijn naam aan de veeleisende ‘coloriste’ Catherine Middleton. Deze lichte pasteltint is fris en laat zich gemakkelijk doorgronden.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Middleton Pink 245.

 

farrow and ball middleton pink 245

 

 

#10 Warm Roze

Deze kleur warm roze muurverf heeft wat zwart in zich om tot dit ‘warme’ effect te komen. Het is een kleur dat zorgt voor mooie accenten in uw ruimte.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Blush 267.

 

little greene blush 267

 

 

#11 Zalm Roze

 Een zeer populaire kleur van Farrow and Ball is de Dead Salmon. Zoals de naam al doet vermoeden verwijst de kleur naar de zalm maar specifiek naar een zalmkleur die gebruikt werd in 1805. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Dead Salmon 28

 

farrow and ball dead salmon 28

 

#12 Gedempt Roze 

Deze eigenaardige kleur roze heeft de naam 'sulking room pink'. De kleur laat zich niet makkelijk combineren, klik daarom op de link en zie gemakkelijk welke kleuren hierbij passen!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Sulking Room Pink 295.

 

farrow and ball sulking room pink 295

 

#13 Rood-Terracotta Roze

Ook de onderstaande kleur laat zich niet gemakkelijk kwantificeren. Volgens de makers is het een warme en diep roze kleur. Echter, beschouwen veel mensen het ook als een terracotta kleur. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Crimson Red W93

 

farrow and ball crimson red w93