Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Betalen

Veilig betalen bij Kleurenwaaier.nl

Verf, behang en benodigdheden kunnen veilig besteld en betaald worden bij Kleurenwaaier.nl. Wij bieden verschillende betaalmethoden aan zodat het voor iedereen mogelijk is een bestelling te plaatsen. Zo is het mogelijk om via iDeal, op rekening, creditcard (VISA, MasterCard en American Express), PayPal, vooruitbetaling per bank en Bancontact te betalen. De veiligheid van onze website een onze betaalprocessen nemen wij zeer serieus. Wij willen dat onze klanten veilig kunnen winkelen en betalen. Het afrekenen van een bestelling gaat via een internetverbinding. We willen natuurlijk dat dit via een versleutelde verbinding gedaan wordt zodat de gegevens ook versleuteld blijven. Hiervoor wordt een veilige SSL-verbinding gebruikt welke te herkennen is aan het slotje linksboven in de browser. 

Onze verschillende betaalmogelijkheden

Zoals aangegeven zijn er verschillende manieren waarop een bestelling betaald kan worden. Betalingen via onze webshop gaat via onze partner Adyen.

Ideal bij Kleurenwaaier.nlBetalen met iDeal: gratis en snel
De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Betaal eenvoudig en snel via je eigen bank.

 

Paypal bij Kleurenwaaier.nlBetalen met PayPal: gratis en snel
Log in bij je PayPal account tijdens het bestellen en rond de betaling af. 

Klarna afterpayBetalen met Klarna: achteraf betalen
Betaal je bestelling achteraf met Klarna. De betaling hoeft pas tijdens of na levering van het product overgemaakt te worden. Let op, hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. 

 

 

Betalen op onze bankrekening (gratis)

Het is bij Kleurenwaaier ook mogelijk om de betaling rechtstreeks over te maken naar IBAN: NL19 RABO 0340 3466 20. Zorg er wel voor dat het ordernummer vermeld wordt bij de betaling en stuur ons via het contactformulier de melding van de betaling. Wij gaan de bestelling klaarzetten wanneer de betaling ontvangen is. Let er wel op dat de bestelling via deze betaalmethode enkele dagen vertraging op kan lopen.


Vragen over bestellen en betalen? 
Neem dan contact op met onze klantenservice!

Betalen vanuit België

Bestellen vanuit België? Geen probleem, voor onze Belgische klanten bieden wij de volgende betaalmethoden aan: Ideal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard: Visa/Mastercard, American Express en Vooruit betalen via bank.

Betaling mislukt

Lijkt het erop dat de betaling mislukt is? Check voor de zekerheid even of het bedrag wel is afgeschreven. Zo niet dan kan er een nieuwe bestelling geplaatst worden. Wanneer een betaling niet voldaan is wordt de order ook niet verwerkt dus hoef je niet bang te zijn dat de bestelling dubbel geplaatst wordt. Daarnaast krijg je ook direct een mail met de orderbevestiging wanneer de betaling voldaan is. Is het bedrag van de bestelling wel afgeschreven maar heb je geen bevestiging ontvangen. Bel ons even op dan controleren we de bestelling.

 

Facturen

Wanneer een bestelling geplaatst is ontvang je een factuur met alle benodigde gegevens. 

Waar vind ik mijn factuur?

Alle facturen worden in het aangemaakte account opgeslagen bij 'Orders en Facturen'. Nog geen account aangemaakt, neem dan even een minuut de tijd om een account aan te maken en vind alle toekomstige facturen op dezelfde plek terug. Het is uiteraard ook mogelijk contact met ons op te nemen om een betreffende factuur terug te zoeken.