Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Zwarte Muurverf

De nummer 7 in de lijst van top 25 kleuren muurverf is zwarte muurverf. Wij hebben voor u de 5 populairste tinten zwarte muurverf geselecteerd gebaseerd op onze eigen ervaring in onze verfwinkel in Den Bosch. Naast een pagina over zwart hebben we ook een pagina over antraciet muurverf.

 

U kunt al deze verven gemakkelijk bestellen bij ons in de webshop maar u kunt deze ook afhalen in onze winkel. Hier kunt u ook nog advies op maat krijgen indien u nog twijfelt.

 

Wilt u kijken of de kleur ook daadwerkelijk zo valt als weergegeven op de foto’s? Bestel dan een muurverf sample. De hoeveelheid licht heeft een groot effect op hoe de kleur zich ‘gedraagt’ op uw muur.

 

#1 Zacht Zwart

 

De nummer 1 in onze lijst is een verf die niet helemaal pik zwart is maar een zachtere uitstraling heeft. Zoals op de foto’s te zien is gaat mat zwarte muurverf erg mooi samen met hoogglans wit!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Lamp Black 228.

 

little greene lamp black 228

 

 

#2 Absoluut Zwart

 

Onze absolute winnaar in de categorie pik zwart. De kleur doet denken aan het zeer diepe zwart dat u ziet bij brandende olie. De kleur van Little Greene doet erg hard aan maar zal in een speciale ruimte zeker niet misstaan.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Jack Black 119.

 

little greene jack black 119 

 

#3 Puur Zwart

 

Het merk Farrow and Ball heeft ook een zeer fraaie kleur muurverf zwart in haar collectie. Het is net zoals de nummer 2 in onze lijst een zeer diepe kleur zwart. Het merk omschrijft de kleur zelf als t ‘zo zwart als het maar kan’.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Pitch Black 256.

 

farrow and Ball Pitch Black 256

 

#4 Blauw Zwart

 

Deze kleur in de lijst is vele malen zachter dan de nummers 2 en 3. Dit komt doordat er een kleine hoeveelheid blauw gemengd is bij deze mat zwarte muurverf. Hierdoor krijgt deze kleur zijn milde effect.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Off Black 57.

 

farrow and ball off black 57 

 

#5 Diep zwart

 

De hekkensluiter in deze lijst is een zwarte kleur muurverf van de Paint and Paper Library. Het is een diepe kleur zwart maar in een lichtere vorm. Deze kleur doet erg chique aan en verdient zeker een plek in onze lijst!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library New Black 126.

 

paint and paper library new black 126