Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Houtverf

Artikelen 1 tot 12 van 72 totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 72 totaal

Pagina

Houtverf/lak voor binnen en buiten bij Kleurenwaaier.nl

Houtverf of lak, is in veel verschillende soorten te verkrijgen. Zo heeft houtverf voor buiten bijvoorbeeld een beschermende functie tegen weersomstandigheden en UV-straling. Houtverf voor buiten wordt vaak in hoogglans aangebracht omdat dit duurzamer is, hoe hoger de glans, hoe beter het beschermd. Voor binnen wordt vaker houtverf op waterbasis gebruikt. Voordelen van lak op waterbasis zijn dat deze vrijwel reukloos zijn, sneldrogend en nauwelijks vergeeld. Pas op met kak voor buiten op terpentinebasis/alkyd die binnen geschilderd worden, deze kunnen na een aantal weken,hooguit  een paar maanden gaan vergelen. Hoe meer licht er in de ruimtes zijn, hoe minder de terpentinebasis verf vergeeld. Kijk maar eens naar de binnenkant van de wc deur of meterkast, daar zie je de vergeling het snelst. 
 

De kracht van Kleurenwaaier.nl zijn onze kleuren. Wij houden van transparant : Verven met direct de juiste prijs bij de geselecteerde kleur. Door onze officiele dealer mengmachines en alsmede het gebruik van de allerbeste pigmenten. Krijgt u uw favoriete professionele verf in ieder gewenste kleur. 

Schakel- en systeemverf

Vroeger kon je altijd een schakelverf direct op kaal hout zetten maar tegenwoordig adviseren veel verfmerken om er toch een grondverf op te zetten. Een schakelverf of systeemverf kan ten alle tijden gebruikt worden maar worden in de regel vaak gebruikt bij nieuwbouw en bij achterstallig onderhoud. Schakelverf is een open systeem waardoor het hout nog kan ademen en wanneer deze na 3-6 jaar verpoederen dan kan deze afgewerkt worden met 'afsluitende' lak.


  

Houtverf/lak kopen bij Kleurenwaaier.nl

Wij bieden uitsluitend professionele lakken aan. Door onze grote voorraad Sigma en Sikkens lakken kunnen wij bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn bijna altijd de volgende werkdag uitleveren. Bijna altijd, wanneer dat niet is dan bellen en/of mailen we direct zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Heb je veel te schilderen en ben je opzoek naar het beste advies? Kom dan naar onze winkel in Den Bosch, daar kunnen wij beter adviseren dan online.