Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Studio Green

Kleurcode: 93
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Studio Green 93 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Studio Green Farrow and Ball

farrow and ball studio green 94

 

Een van de meest populaire kleuren donkergroen is de Studio Green 93 van Farrow and Ball. Deze kleur zat ook op de muur in het allereerste kantoor van dit merk. Het is een donkergroen die in een ruimte zonder al te veel licht bijna zwart aan doet. Door de rijkere tonen is dit een kleur die speelt met de lichtinval. Wilt u eens kijken hoe de kleur zich gedraagt op uw muur, kast of iets dergelijks. Bestel dan gemakkelijk online een kleurtester van Farrow and Ball.

 

De Studio Green mengen in een verf van een ander merk

 

Het Britse merk Farrrow and Ball staat bekend om haar ongenaakbare kwaliteit. Dit komt tot uiting in de zeer fraaie kleuren die alleen een zeer mat effect hebben. De kleuren gaan als het waren spelen met de lichtinval en zodoende zal de Farrow and Ball Studio Green gaan spelen met het licht. Dit geeft die geliefde rijke uitstraling waar het merk zo bekend om is geraakt. Regelmatig krijgen wij de vraag of we een kleur van dit merk kunnen menen in een verf van een ander merk. Dit kan, maar dat is zeker niet zonder risico. Ondanks dat we in het bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines zal de kleur altijd afwijken. Ook krijgen we nooit dat geliefde matte effect bereikt en gaat de kleur niet spelen met het licht. Als verzachtend weetje heeft Farrow and Ball verf het hoogste rendement per liter muurverf. Zo zal de uiteindelijke prijs per m2 circa 30% lager uitvallen dan met verven van andere merken.

 

Nog meer mooie donkergroene muurverf

 

Bij kleurenwaaier houden we erg van inspireren en proberen we mensen op allerlei ideeën te brengen op onze top 25 kleuren muurverf pagina. Voor wie al specifiek een kleur in gedachte heeft is er een groene muurverf kleuren met vele tinten waaronder donkergroene muurverf. Hier vind u kleuren van allerlei merken naast ook Farrow and Ball.

 

Welke verf is het meest geschikt

 

Het mooiste eindresultaat met de Farrow and Ball 93 bereikt u met de originele verf. Maar welk type is dan het meest geschikt? Gezien deze kleur het meest verkocht wordt als muurverf raden wij u de Farrow & Ball Estate Emulsion verf aan voor binnenshuis en de Modern Emulsion voor vochtige ruimtes binnenshuis. Mocht u de verf nu gaan gebruiken op een andere ondergrond of buitenshuis gebruik dan de filters om te zien welke verf het beste bij uw situatie past.

 

Kleuren combineren met de Farrow and Ball Studio Green 93?

 

Een juiste kleur vinden kan al lastig zijn maar het combineren van de juiste kleuren is ook een enorme uitdaging. Om u hierbij van dienst te zijn geven wij u enkele geschikte opties om de Studio Green 93 helemaal tot zijn recht te laten komen.

 

kleurschema studio green