Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Over Kleurenwaaier.nl

Verfwinkel Den Bosch

Kleurenwaaier.nl levert alle professionele merken verf, behang en benodigdheden tegen scherpe prijzen en met een snelle bezorging. 

Farrow & BallFlexa Pure, Flamant, Little Greene, Paint & Paper Library, Keim, Sikkens, Sigma, Histor One. Ons uitgebreide assortiment bevat producten die zowel geschikt zijn voor de vak schilder als de doe-het-zelver. Alles wat benodigd is voor een schitterend eindresultaat is eenvoudig te bestellen bij Kleurenwaaier.nl. 

Vakkundig advies

Meer dan 25 jaar vakkennis en ervaring in de verfbranche en brabantse gezelligheid, vormen de basis voor kwaliteit en vertrouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies betreffende de verfklus. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze speciaalzaak in 's-Hertogenbosch. Hier hebben wij altijd een lekkere kop koffie voor je klaar staan.

Verfboetiek Eindhoven

In april 2023 is er een 2e vestiging geopend in Eindhoven genaamd Verfboetiek. In deze winkel verkopen we alleen de high-end Engelse verven :

Farrow-Ball-Eindhoven

 

Farrow&Ball

Little Greene

Paint & Paper Library

Ook zijn we dealer van exclusieve wandpanelen : Wonderwall Studios

U kunt onze winkel vinden aan de Willem van Konijnenburglaan 1 5613 DW Eindhoven Tel 040-3030817 mail : info@verfboetiek.nl