Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Mijn account

Kleurenwaaier.nl account aanmaken

Wanneer je een bestelling plaatst bij Kleurenwaaier.nl krijg je automatisch een e-mail om een wachtwoord aan te maken. Dit wachtwoord zorgt ervoor dat je een eigen account activeert op onze website. Wanneer je account geactiveerd is hoef je bij een volgende bestelling niet alle gegevens opnieuw in te vullen. Het leven met een Kleurenwaaier.nl account is zoveel makkelijker, andere voordelen zijn:

1. Oude bestellingen inzien
2. Oude product- of kleurnummers kunnen opgeslagen worden
3. Sneller en eenvoudiger bestellen
4. Snellere en eenvoudigere hulp door bekende klant informatie

Hoe maak ik een account aan?

Het is heel eenvoudig om een account aan te maken op Kleurenwaaier.nl. Klik rechtsboven op inloggen waar je vervolgens de keuze krijgt om in te loggen of een nieuw account aan te maken. Door de volgende 4 stappen te doorlopen maak je een eigen account aan:

1. Klik rechtsboven op "Inloggen"
2. Klik vervolgens op "Account aanmaken!"
3. Vul uw gegevens in.
4. Klik op "Account aanmaken".
Gefeliciteerd, en welkom bij Kleurenwaaier.nl!

Er bestaat al een account op dit e-mailadres

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, ooit een account aangemaakt maar we waren het even vergeten. Geen probleem, je hoeft dan geen nieuw account aan te maken! Weet je het wachtwoord toch nog dan kan het bestaande account gebruikt worden. Ben je het wachtwoord vergeten, klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Hierdoor krijg je automatisch een mail waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Gaat er iets mis met de mail of heeft is er een ander probleem met inloggen? Neem dan even contact met ons op.

Oudere bestellingen inzien

Welke kleur had ik ook alweer besteld? Geen probleem, deze informatie is eenvoudig terug te vinden in het Kleurenwaaier.nl account. Wanneer je de volgende stappen doorloopt zie je de orderhistorie:

1. Klik bovenaan het scherm op "inloggen"
2. Log in met ''gebruikersnaam'' en ''wachtwoord''.
3. Klik in het menu op "Bestellingen".
4. Klik achter het betreffende ordernummer op "Bestelling bekijken".

Ik kan mijn bestelling niet terugvinden

Kan je eerder geplaatste bestellingen niet meer terug vinden? Was dit toevallig met een ander e-mailadres besteld? Wanneer wij het bestelnummer krijgen kunnen we de bestelling achterhalen. Als je het bestelnummer kwijt bent kunnen we de bestelling helaas niet achterhalen.

Wachtwoord opnieuw instellen

Bedenk je een wachtwoord wat beter te onthouden is, stel dan het nieuwe wachtwoord in. Dat kan heel gemakkelijk vanuit de accountinstellingen. Dit gaat in de volgende 3 stappen:

1. Klik rechtsboven in de navigatiebalk op de gebruikersnaam. Dit opent de accountpagina.
2. Klik dan onder "Account gegevens" op "Wachtwoord wijzigen".
3. Verander het wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu? Ook een vergeten wachtwoord wordt in 3 simpele stappen omgezet:

1. Klik in de rechtsboven in de navigatiebalk op "Inloggen"
2. Klik nu onder de invoervelden voor mailadres en wachtwoord op de knop "wachtwoord vergeten"
3. Vul het juiste mailadres in waar de mail naar verstuurd wordt om het nieuwe wachtwoord in te stellen

Gaat er iets mis met de mail of heeft is er een andere inlogproblemen? Neem even contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Hoe beschermt Kleurenwaaier.nl mijn gegevens

Als webshop heeft Kleurenwaaier.nl respect voor de privacy van onze bezoekers en klanten. Daarom zorgen we ervoor dat de persoonlijke informatie die aan ons verstrekt wordt altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken klantgegevens alleen om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Bij het plaatsen van een bestelling, vragen we: naam, adres, e-mailadres en betaalgegevens. Deze informatie hebben we nodig bestelling te kunnen verwerken en versturen. Persoonlijke informatie is terug te vinden in het eigen account en nergens anders. De verstrekte gegevens bij een account worden niet zonder toestemming beschikbaar gesteld aan derden die niet betrokken zijn bij de uitvoering van de bestelling.

We waarderen het vertrouwen wat onze klanten in Kleurenwaaier.nl hebben en zullen er alles aan doen om de persoonlijke informatie te beschermen. Daarom slaat Kleurenwaaier.nl alle gegevens veilig op door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet. De huidige browsers ondersteunen SSL. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens in ons bestelsysteem, inclusief naam en adres, opgeslagen op een Secure Server.

Meer informatie is hier te vinden  Privacy policy.