Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Meubellak

9 producten

9 producten

Meubellak bij Kleurenwaaier.nl

Meubellak kan een aantal belangrijke voordelen bieden ten opzichte van een was of olie. Meubellak is een stuk harder en bovendien beschikbaar in zowel mat als glans. Met een watergedragen lak zorg je voor een goede kras vaste bescherming, terwijl de lak ook nauwelijks zal vergelen.

Voorbereiden en aanbrengen van meubellak

Begin met een goede voorbereiding van de meubels, voordat je de meubellak aanbrengt. Zorg ervoor dat het meubel vrij is van vet, huidvet en vervuiling. Dit kan met verschillende soorten reinigers en ontvetters. Daarnaast is het van belang om de ondergrond op te schuren en vervolgens weer een keer goed schoon te maken. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat de primer het beste zal hechten en vervolgens de meubellak het bete resultaat levert.
 

Vooraanstaande merken in mat en andere glansgraden

Kleurenwaaier.nl bied je een breed assortiment aan meubellak aan. Zo bieden wij verschillende mogelijkheden in zowel mat als glansgraden aan. Zoek je bijvoorbeeld specifiek producten van Trae Lyx dan ben je bij Kleurenwaaier.nl aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij verschillende ander merken die kwalitatieve meubellak produceren. 

Meubellak kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.