Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Glasvliesbehang

1 product

1 product

Glasvliesbehang bij Kleurenwaaier.nl

Glasvliesbehang is uitermate geschikt voor een super strakke en gladde afwerking van bijvoorbeeld muren en plafonds. Glasvliesbehang is dan ook extra dun met een egale en fijnere structuur. Glasvliesbehang is uitermate geschikt voor wanden bij nieuwbouw projecten omdat deze over het algemeen al glad opgeleverd worden.

Eigenschappen van Glasvliesbehang

Glasvliesbehang heeft enkele sterke eigenschappen. De dunne en fijne structuur maakt glasvliesbehang net zo vlak als stucwerk. Daarnaast heeft glasvliesbehang een flexibele functie. Scheurtjes die bij nieuwbouwwoningen onvermijdelijk zijn worden door glasvliesbehang geabsorbeerd. Hierdoor blijft de muur mooi strak en egaal. Vanzelfsprekend kan ook glasvliegbehang niet op tegen grote scheuren van bijvoorbeeld bouwfouten. 
 

Verwerking van Glasvliesbehang

Glasvliesbehang is ideaal aan te brengen op betonnen wanden maar ook op metalstud en gipskarton. Hierdoor is glasvliesbehang ideaal voor nieuwbouw, maar ook renovaties zijn geschikt voor glasvliesbehang. Er is wel enige ervaring vereist om glasvliesbehang strak en egaal aan te brengen. Ons advies is dan ook om dit door een geschikte behanger te laten doen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Glasvliesbehang kopen bij Kleurenwaaier.nl

De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bij fotobehang kan je er van uitgaan dat dit ongeveer 10 werkdagen zal duren omdat deze natuurlijk speciaal voor je gemaakt moet worden.
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische behangadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.