Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Verfrollers

9 producten

9 producten

Verfrollers bij Kleurenwaaier.nl

Omdat iedere verfklus anders is heeft Kleurenwaaier.nl een breed assortiment verfrollers. Het voordeel van een verfroller is dat deze op een eenvoudige manier een groot oppervlak voorzier van verf. Dit helpt wanneer er bijvoorbeeld een complete muur of plafond geschilderd moet worden. 

Roller voor muurverf

De meest voorkomende verfroller is een muurverfroller. Deze kent men ook als de vachtroller. Dit komt door de lange structuur van de vezels van de roller. Ook voor de kleinere delen van een muur zijn er verfrollers in de vorm van vachtrollers te verkrijgen. Deze zijn uitermate geschikt om aan de rand van de muur te gebruiken of in de hoeken. De vacht van een vachtroller welke ook vaak uit synthetische vacht bestaat neemt het vocht van de verf goed op en verdeelt deze vervolgens gelijkmatig over de muur. Dit resulteert in een strak strakke muur door de lichte structuur van de vacht verfroller.

De synthetische vachtroller is uitermate geschikt om latex muurverf aan te brengen op de muur, ook wel watergedragen verf genoemd. Daarnaast is muurverf op terpentinebasis ook geschikt voor een synthetische verfroller. De synthetische verfroller is zelfs geschikt voor het gebruiken van betonverf. Aangezien de vachtroller vaak op grote oppervlaktes zoals muren en plafonds gebruikt wordt, is het mogelijk de roller aan een stok te bevestigen zodat je vanaf 1 plek een groter oppervlak kunt schilderen.

Schuimroller

Wanneer je een oppervlakte gaat lakken met een verfroller adviseren wij je gebruik te maken van een schuimroller. Deze verfroller is gemaakt van schuim en zorgt voor een extra fijne structuur op het oppervlak. Het gebruik van een schuimroller vereist wel een andere techniek dan het gebruik van een vachtroller.  

Bij een schuimroller is het niet de bedoeling veel kracht te zetten tijdens het rollen. Zo voorkom je dat er lucht uit de roller in de verf drukt wat zorgt voor een structuur in de verf. Om dit te voorkomen adviseren wij zacht na te rollen zodat de structuur uit de verf vloeit en resulteert in een strak oppervlak. 
 

Wanneer je gebruik maakt van een watergedragen lak adviseren wij verfrollers voor acrylverf. Deze gaan ook langer mee dan normale schuimrollers mede doordat ze eenvoudig te reinigen zijn met water en daarmee dus herbruikbaar. 
 

Viltroller 

Daarnaast is het ook mogelijk om met een viltroller te verven. Deze luisteren ook naar de naam mohairroller of veloursroller. Dit zijn verfrollers met een zachte vacht en voor meerdere soorten verf geschikt. Zo zijn deze viltrollers te gebruiken voor onder andere verf op waterbasis en terpentinebasis maar ook voor betonverf en beits. Het is verstandig een viltroller voor gebruik een keer over plakband heen te rollen. Eventuele vuiligheid wordt hierdoor van de viltroller verwijderd.
 

Verfrollers kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.