Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Bescherming

1 product

1 product

Producten voor de beste persoonlijk bescherming

Tijdens het spuiten van een lak, schuren van oppervlakken, het werken met oplosmiddelen, of het werken in een garage, is een goede persoonlijk bescherming van levensbelang. Persoonlijke beschermingsmiddelen zorgen ervoor u geen letsel oploopt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Kleurenwaaier.nl heeft persoonlijke veiligheid hoog in het vaandel staan. Om die reden kunt u bij ons terecht voor het kopen van persoonlijke beschermingsmiddelen die uw gezondheid en veiligheid garanderen. Met deze producten werkt u veilig, comfortabel en zonder zorgen!

Producten voor het beschermen van de handen

Wilt u de handen zo goed mogelijk beschermen tijdens het uitvoeren een reparatie, schadeherstel, spuiten van een lak of het werken met thinners, ontvetters, afbijtmiddelen of oplosmiddelen? Met onze hand beschermingsproducten, voorkomt u dat de huid op uw handen in contact komt met deze chemische vloeistoffen.

Gezicht beschermingsproducten

Het gezicht moet goed beschermt worden tijdens het werken met oplosmiddelhoudende en bijtende vloeistoffen, of tegen spuitnevel tijdens het spuiten van een autolak. Kleurenwaaier.nl heeft mondkapjes die de ademhaling beschermt tegen schuurstof en fijnstof opgenomen in het assortiment.

Persoonlijke beschermingsproducten kopen bij Kleurenwaaier.nl

Bespaar nooit op uw eigen gezondheid. Zorg er daarom altijd voor dat u beschikt over goede en officieel goedgekeurde persoonlijke beschermingsmiddelen. Bestel op Kleurenwaaier.nl uw gewenste beschermingsproducten voor 16.00 uur en ontvang deze de volgende dag in huis, waardoor uw gezondheid direct beschermt kan worden!