Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Blue Gray

Kleurcode: 91
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Blue Gray 91 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Blue Gray Farrow and Ball

 

farrow and ball blue gray 91

De kleur Blue Gray is een van onze eigen favorieten. De kleur heeft niet alleen blauw en groen in zich maar ook een kleine hoeveelheid zwarte pigmenten. De Farrow and Ball Blue Gray 91 heeft een zeer rustieke uitstraling en doet het goed in vele soorten ruimtes. De kleur speelt veel met het licht en hierdoor ziet u al deze verschillende tonen goed. U kunt dit gemakkelijk thuis testen door een Farrow and Ball kleurtester te bestellen.

 

De Blue Gray 91 mengen in een ander merk

 

De verven van Farrow and Ball hebben de beste reputatie in de markt. Dit komt door het extreem matte effect en omdat de kleuren spelen met het licht. Hierdoor krijgt het die gewilde rijke uitstraling. Dit wordt mede bereikt door het toevoegen van extra pigment maar dat betekent dat de prijs ook hoger ligt dan andere merken. In enkele gevallen krijgen we de vraag of we de Blue Grey Farrow and Ball kunnen mengen in de verf van een ander merk. Dit kunnen we doen, maar is zeker niet zonder risico. De kleur zal altijd afwijken en ook krijgen we nooit die gewenste kleurdiepte met een verf van mindere kwaliteit. Gelukkig ligt het rendement van Farrow and Ball een stuk hoger dan andere verven dus valt het verschil in prijs uiteindelijk toch nog mee!


Andere mooie blauw grijze muurverf kleuren

 

Wij bij kleurenwaaier.nl houden van kleuren. Om mensen zowel online als offline extra goed op weg te kunnen helpen hebben we de mooiste blauw grijze muurverf op een rijtje gezet.  Naast deze tint hebben we ook een specifieke pagina over blauwe muurverf en alle kleuren muurverf. Hier vindt u ook kleuren van andere merken.

 

Kies de juiste verf

 

De meeste verf die we verkopen in zowel onze winkel als online is muurverf. Hiervoor heeft dit merk de Farrow and Ball Modern Emulsion en de Estate Emulsion. Afhankelijk van de ruimte waar u gaat verven vindt u de meest geschikte verf. Gebruik hiervoor gemakkelijk de filters op onze website en wij laten u direct zijn met welke soort verf u het mooiste resultaat krijgt met de Farrow and Ball 91.

 

Welke kleuren zijn te combineren met Blue Grey

 

De Blue Gey Farrow and Ball laat zich niet gemakkelijk typeren omdat deze kleur in menging is van drie kleuren. Gelukkig helpt het Britse merk u op weg door voor u verschillende kleurschema’s te maken. De volgende kleuren passen het beste bij de Blue Gray:

 

kleurschema blue gray