Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Behang

12 producten

12 producten

Het mooiste behang koop je bij Kleurenwaaier.nl

Naast de verkoop in de beste topmerken verf kun je bij Kleurenwaaier.nl ook terecht voor jouw behang. Kleurenwaaier.nl heeft verschillende soorten behang opgenomen in zijn assortiment, namelijk:

  • Glasvezelbehang
  • Glasvliesbehang
  • Foto behang

Daarnaast ben je bij ons natuurlijk altijd aan het juiste adres voor lijm of andere benodigdheden waarmee je jouw behangklus tot een groot succes kunt maken.

Behang naar jouw wens

Ben je op zoek naar een mooie kleur of een hip dessin voor op jouw muur? Kies dan voor behang van één van onze topmerken. Bij onze winkel Inspiratie Kleurenwaaier te 's-Hertogenbosch vind je een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren, patronen en stijlen. Je kunt zelfs een mooie foto op jouw muur laten plaatsen met behulp van foto behang. 

Onze merken

Kleurenwaaier.nl heeft net zoals bij ons verfassortiment ook voor behang alleen maar topmerken in het assortiment opgenomen. Deze merken zijn:

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan snel deze website of bezoek onze winkel in 's-Hertogenbosch.
 

Levertijd

De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bij fotobehang kan je er van uitgaan dat dit ongeveer 10 werkdagen zal duren omdat deze natuurlijk speciaal voor je gemaakt moet worden.

Let op bij het bestellen van behang : Al ons behang wordt speciaal op maat gemaakt. Hierdoor is het niet mogelijk deze te retourneren.