Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Gele Muurverf

Nummer 24 in onze lijst van meest populaire kleuren muurverf staat gele muurverf. Echter kan het ook zijn dat u op zoek bent naar muurverf okergeel (gezien deze staat op nummer 8). 

 

Wij hebben de meest populaire muurverf geel tinten voor u samengesteld op basis van onze online en offline expertise. Naast dat u ons online kunt vinden hebben wij ook een verfwinkel in Den Bosch. Zodoende kunt u ons ook fysiek bezoeken indien u nog op zoek bent naar deskundig advies.

 

Wilt u de kleur even thuis proberen? Bestel dan gemakkelijk een verf tester in de gewenste kleur van uw merk, zo ziet u direct hoe de verf reageert op uw ruimte.

 

#1 Geel

 

Een mooie accent kleur gele muurverf is er eentje van het merk Little Greene. Deze kleur is er heftig en fel en wordt vaak gebruikt op kleinere oppervlakten. Uiteraard kunt u ook een muur volledig voorzien van deze knal kleur!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Trumpet 196.

 

little greene trumpet 196

 

 

#2 Levendig geel

 

Hoewel ‘levendig geel’ geen officiele term is voor een kleur gele muurverf wordt deze kleur wel zo omschreven door het merk Farrow and Ball. Dit is nu echt een heerlijk fris kleurtje voor op de muur!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Yellowcake 279.

 

farrow and ball yellowcake 279

 

 

 

#3 Okergeel

 

Na het intro is het natuurlijk niet verwonderlijk dat we ook overgaan naar okergeel. Deze kleur is namelijk bij uitstek de meest populaire kleur geel voor op de muur.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Inda Yellow 66.

 

farrow and ball india yellow 66

 

#4 Mosterdgeel

 

Na okergeel is mosterdgeel de meest populaire tint geel. De meest verkochte kleur mosterdgeel is eigenlijk een kleine variant op deze kleur. Little Greene weet deze kleur met haar verf erg mooi te pakken.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Yellow Pink 46.

 

little greene yellow pink 46

 

 

 

#5 Oker Geel - Goud

 

Een van de nieuwe kleuren van het merk Paint and Paper Library lijkt er op een echte topper te worden in deze categorie. Helaas hebben we nog geen foto’s maar we wilden u deze kleur toch niet onthouden!

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Gamboge 484.

 

paint and paper library gamboge 484.

 

 

 

#6 Rustig Geel

 

Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze geel muurverf tint dezelfde kleur als dat van gedroogd gras. Het bevat een duidelijk groene ondertoon en creeërt een stoffige, rustige maar toch erg warme sfeer. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Hay 37.

 

Rustig geel muurverf