Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Verfverdunner

1 product

1 product

Verfverdunner bij Kleurenwaaier.nl

Bij Kleurenwaaier.nl vind je verschillende soorten verfverdunners. Iedere verdunner heeft bepaalde eigenschappen waardoor deze beter te gebruiken is voor een bepaalde verfklus. Bij Kleurenwaaier.nl bieden wij meerdere mogelijkheden aan op gebied van terpentine, thinner en wasbenzine.

Terpentine is vooral geschikt als middel voor verdunning van synthetische lakken en olieverven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, vernis, menie en synthetische muurverf. Ook voor het verwijderen van waslagen op parket en lichte lijm lagen van plakband op deuren enzovoort. Daarnaast is het ook mogelijk om kwasten en verfrollers schoon te maken met terpentine. Let op met latexverf of acrylverf, hierbij is het gebruik van Terpentine niet mogelijk.
 

Thinner werkt voor enkele verven als verdunner zoals cellulose verven en lakken. Daarnaast is het ook mogelijk voor het ontvetten van kaal en ontroest staal. Ook met Thinner kun je mogelijk kwasten en verfrollers schoonmaken.
 

Wasbenzine is ook een verdunningsmiddel voor synthetische verven. Hier moet wel rekening mee gehouden worden dat deze verspoten moet worden. Daarnaast is het ook te gebruiken als reinigingsmiddel voor verfspatten of uitschieters en voor je kwasten en verfrollers. 
 

Verfverdunner kopen bij Kleurenwaaier.nl 

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.