Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Off Black

Kleurcode: 57
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Off Black 57 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

9 producten

Off Black Farrow and Ball

 

farrow and ball off black 57

De populairste kleur zwart van het Britse merk Farrow & Ball is Off Black. Zoals de naam al doet vermoeden is het niet ‘zwart-zwart’ maar zit bij deze kleur een beetje blauw pigment verwerkt. Dit Maakt de Farrow and Ball Off Black zo populair. Door de intense donkere kleur staat de Off Black erg hoog op het lijstje wanneer het gaat om een stoere grove afwerking. Ook wordt het veelvuldig gebruikt als accentkleur. Als u gemakkelijk zelf wilt kijken of deze kleur zo uitpakt als u gedacht had kunt u gemakkelijk een kleurtester bestellen via onze site.

 

Off Black 57 mengen in een ander merk

 

De verven van Farrow and Ball zijn van ongenaakbare kwaliteit. De extreme kleurdiepte in combinatie met het matte karakter heeft ervoor gezorgd dat dit merk de hoogste status heeft van alle verf merken. Echter, zijn de verven wel behoorlijk aan de prijs en krijgen we regelmatig de vraag of we de Farrow and Ball Off Black kunnen mengen in een ander merk. Dit kan, maar we kunnen met een verf van een ander merk nooit dat matte effect creëren zoals je die ziet bij een Farrow and Ball verf. Zo zal (ondanks dat we in het bezit zijn van de nieuwste generatie mengmachines) de kleur altijd afwijken. Ook kunnen we nooit dat geliefde matte effect bereiken met een verf van een ander merk. Gelukkig heeft Farrow and Ball wel het hoogste rendement per liter verf. Dit houdt in dat u met 1 liter muurverf 14m2 zou moeten kunnen schilderen. Tel daarbij de hoge dekkingsgraad op en dan zult u zien dat het prijsverschil achteraf toch nog meevalt.

 

Nog meer mooie zwarte muurverf kleuren

 

Wij staan bekend om onze enorme passie voor verschillende kleuren. Om die reden hebben we een mooie inspiratie pagina gemaakt met de populairste kleuren zwarte muurverf. Hier ziet u niet alleen de kleuren van Farrow and Ball maar ook van andere merken. Laat u zich eens inspireren en wellicht kunt u wel een nog beter keuze maken! Voor alle muurverf kleuren hebben we ook een pagina gemaakt, zodoende kunt u gemakkelijk de kleur vinden die bij uw ruimte past.

 

Welke verf past bij mijn situatie?

 

Wij verkopen deze keur het meeste als muurverf. Hiervoor adviseren wij de Farrow and Ball Modern Emulsion voor vochtige ruimtes en de Estate Emulsion voor overige ruimtes zoals uw woonkamer en slaapkamer. Voor uw buitenmuren raden wij de Exterior Masonry aan en voor schuren (buitenkant) de Exterior Eggshell.

 

Welke kleuren passen bij Off Black verf

 

Deze kleur zwart gaat samen met erg veel soorten andere kleuren als accent kleur. Om u nog beter vooruit te helpen heeft Farrow and Ball een kleurschema gemaakt. Dit zijn de kleuren die het beste passen bij de Off Black:

 

kleurschema off black