Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Behanglijm

2 producten

2 producten

Behanglijm bij Kleurenwaaier.nl

Welke behanglijm benodigd is hangt af van het materiaal van het gekozen behang. Er zijn speciale behanglijm oplossingen voor de verschillende soorten behang. Het is van belang dat het behang netjes en strak op de muur komt. Hier speelt behanglijm een grote rol in. Kleurenwaaier.nl heeft een breed assortiment behanglijmen zodat ieder gekozen behang met de juiste lijm aan de muur gehecht wordt. 
 

Soorten behanglijm

Heb je een vliesbehang uitgekozen zorg er dan voor dat de behanglijm specifiek voor vliesbehang bestemd is. Wanneer je gekozen hebt voor een glasweefselbehang kies dan voor speciale glasweefsel behanglijm. Bij Kleurenwaaier.nl heb je de keuze uit alle veel voorkomende soorten behang en bijbehorende behanglijm.

Het gebruik van behanglijm 

Zoals aangegeven wordt de behanglijm bepaald aan de hand van het soort behang wat je kiest. Eigenlijk zijn er twee manieren om behanglijm aan te brengen. Bij sommige behangsoorten wordt de lijm direct op de muur aangebracht.
Bij andere behangsoorten wordt de lijm op een behangtafel aangebracht en vervolgens pas op de muur. Het is van belang de juiste werkwijze te hanteren bij de gekozen behangsoort. Neem gerust contact op met ons deskundig personeel om je over de beste mogelijkheden te adviseren.

Behanglijm kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.