Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Buitenverf

Artikelen 1 tot 12 van 48 totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 48 totaal

Pagina

Buitenverf bij Kleurenwaaier.nl

Wat gaan we schilderen? Die vraag stellen wij altijd eerst. Buitenverf is een algemeen woord dat wij liever opdelen in de volgende categorieën:

Al onze verf voor buiten zorgt niet alleen voor een mooie kleur, maar ook voor een duurzame bescherming van jouw buitenwerk, zoals kozijnen.

Verschillende kwaliteiten en prijzen

Buitenverf is er in verschillende kwaliteiten en prijzen. Maar welke verf past het beste bij het project en welke eisen stel je eraan? Dat bepaalt wat de beste verf is. Veelal horen mensen op de reclame verven die tot 10 jaar meegaan. Heel vaak kunnen deze over je bestaande schilderwerk gezet worden, maar lang niet altijd. Het is dus niet zo dat de duurzaamste verf ook altijd de beste verf voor jouw project is. Wij proberen per product zo goed mogelijk aan te geven waarvoor de verf het best geschikt is. 

Deskundig advies

Heb je toch nog vragen over een bepaalde verf, wil je weten welke verf het beste past bij de ondergrond of twijfel je tussen de een en de ander? Bel of mail ons, wij helpen je graag met al jouw vragen.

Buitenverf kopen bij Kleurenwaaier.nl

Met de nieuwste mengmachines en de beste kleurpigmenten maken wij 90 tot 95% van alle verven die de deur uitgaan op kleur. Dit wil zeggen dat wij iedere kleur kunnen leveren in 1 van onze professionele producten. 

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.