Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Glasvezelbehang

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glasvezelbehang bij Kleurenwaaier.nl

Glasvezelbehang staat bekend om de decoratieve uitstraling waardoor het product uitermate geschikt is voor de zitkamer, woonkamer of slaapkamer. Door de sterke eigenschappen gaat het product lang mee en staat het ook bekend als duurzaam behang. Glasvezelbehang bestaat uit fijne glasvezels en kenmerkt zich door de verschillende decoratieve structuur mogelijkheden die in het product verwerkt zitten. Het is ook mogelijk om glasvezelbehang naderhand te schilderen in de gewenste kleur.
 

Hoe kunt u glasvezelbehang aanbrengen

Het aanbrengen van glasvezelbehang kun je zelf doen als je enkele voorbereidingen treft. Als eerste moet de ondergrond schoongemaakt worden zodat het stof- en vetvrij is. Zorg er ook voor dat de ondergrond egaal is. Eventuele gaatjes dienen weggewerkt te worden. Met glasvezelbehanglijm kan het glasvezelbehang aangebracht worden. Zorg ervoor dat de glasvezelbehanglijm aangebracht wordt op de muur en je vervolgens het glasvezelbehang aanbrengt.
 

Zoals aangegeven is het ook mogelijk om glasvezelbehang te verven. Het is wel van belang dat het behang dan droog, stof- en vetvrij is. Daarnaast adviseren wij de ruimte goed te ventileren en een binnentemperatuur van 20 graden Celsius aan te houden. De verf kun je op het glasvezelbehang aanbrengen met een verfroller. Het beste resultaat wordt geleverd met een vachtroller. Houd er wel rekening mee dat de verf gelijkmatig verdeeld wordt over het glasvezelbehang. 
 

Glasvezelbehang kopen bij Kleurenwaaier.nl

De gemiddelde levertijd op ons behang is ongeveer 4 tot 10 werkdagen. Bij fotobehang kan je er van uitgaan dat dit ongeveer 10 werkdagen zal duren omdat deze natuurlijk speciaal voor je gemaakt moet worden.
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische behangadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.