Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Gereedschappen

Artikelen 1 tot 12 van 15 totaal

Pagina

Artikelen 1 tot 12 van 15 totaal

Pagina

Verf gereedschappen bij Kleurenwaaier.nl

Iedere verfklus heeft ongetwijfeld verf gereedschappen nodig of maakt de verfklus makkelijker. Kleurenwaaier.nl heeft een breed assortiment met gereedschappen die jouw verfklus in de voorbereiding of tijdens de verfklus zelf vereenvoudigen. Mocht je toch nog verf gereedschap missen op onze site neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Verf gereedschappen ter voorbereiding

Je hebt voor een verfklus al een aantal verf gereedschappen nodig of een aantal gereedschappen die de voorbereiding vereenvoudigen. Zo heeft Kleurenwaaier.nl ter voorbereiding op een verfklus gereedschappen zoals doseerpistolen, kitpistolen en kitmessen die je helpen om een mooie en strakke rand te kitten.
 

Wanneer je oppervlaktes glad dient te maken heeft Kleurenwaaier.nl verschillende soorten schuurpapier en hulpmiddelen om eenvoudig te kunnen schuren. Mocht schuurpapier niet het gewenste resultaat brengen kun je ook kiezen voor één van onze plamuurmessen, krabbers of staalborstels. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de ondergrond. 
 

Verf gereedschappen kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.