Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Binnenbeits

3 producten

 1. Zeer waterdampdoorlatend

  Bladdert niet

  Beschermt tegen vergrijzen door UV

  Vanaf € 31,39 € 25,94
 2. Watergedragen Transparante Binnenlak

  Kras- en slijtvast

  Gemakkelijk verwerkbaar

  Snel drogend

  Vanaf € 34,29 € 28,34
 3. Kleurbeits voor Binnen en Buiten

  Lichtechte kleuren

  Voor zacht en harde houtsoorten

  vloeren en meubels

  Vanaf € 18,86 € 15,59

3 producten

Binnenbeits bij Kleurenwaaier.nl

Binnenbeits wordt veel gebruikt voor bescherming van schrootjes, kozijnen en deuren. Voor schrootjes is binnenbeits uitermate geschikt omdat dit zachthout is. Hierdoor kan het hout blijven werken zonder dat het gaat scheuren of kan beschadigen. Voor kozijnen en deuren zou eventueel ook gekozen kunnen worden voor verf en lak. Voordeel van binnenbeits is dat de houtkleur er extra mooi uitspringt. Mocht je twijfelen neem dan gerust contact met ons op.  

Verschillende kleuren binnenbeits

Kleurenwaaier.nl heeft een breed assortiment verschillende kleuren binnenbeits. Met een bepaalde kleur kan het hout juist extra donker of licht getint worden. De structuur van het hout kan er daardoor nog mooier uitkomen en de binnenbeits zorgt voor een goede bescherming. Let wel op dat een verf of lak nog een betere bescherming biedt.

Binnenbeits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.