Toggle Nav
Gratis parkeren Direct voor de deur
LET OP! Langere levertijd door online drukte
Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg

Terracotta Muurverf

 De nummer 9 in onze lijst van meest populaire muurverf kleuren is muurverf terracotta. Terracotta is een mengeling van rood en oranje met een bruine ondertoon en wordt beschouwd als een zogeheten kleur in de aarde tinten.

 

We hebben voor u een top 5 samengesteld met de mooiste verftinten terracotta van diverse merken. U kunt deze kleur gemakkelijk online bestellen of u kunt onze verfwinkel bezoeken in Den Bosch.

 

Wilt u de kleur thuis even uitproberen? Bestel dan gemakkelijk online een verf tester in de gewenste kleur van uw merk. Zo ziet u direct hoe de verf reageert op de hoeveelheid licht in op uw muur.

 

#1 Terracotta

 

De meest verkochte terra muurverf in zowel onze winkel als online is de Tuscan Red 140. Het is een kleur met een ongekende diepte en geeft direct een heel speciaal effect op uw muur.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Little Greene Tuscan Red 140.

 

little greene toscan red 140

 

#2 Terracotta - Rood - Roze

De makers van deze kleur omschrijven deze kleur als een warme en diep roze kleur. Anderen vinden het juist veel meer een terracotta kleur. 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow and Ball Crimson Red W93

 

farrow and ball crimson red w93 

 

#3 Terracotta – Roze

 

In deze kleur verf voert rood duidelijk de boventoon. Het heeft wat weg van het zand dat te zien is in diverse landen in Zuid-Afrika. Door de lichte hoeveelheid rood neigt deze kleur terracotta wat naar roze.

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Red Earth 64.

 

farrow and ball red earth 64

 

#4 Terracotta – Oranje

 

Deze kleur van het merk Farrow & Ball neigt juist meer naar het oranje toe. Hierdoor heeft het iets minder weg van een aarde tint maar heeft het wel dat frisse effect.

 

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Farrow & Ball Charlottes Locks 268.

 

Farrow and ball charlottes lock 268

 

#5 Terracotta - Rood

 

Een pure kleur terracotta muurverf is de volgende verf van het merk Paint and Paper Library. Ook deze terracotta kleur heeft overwegend rode tinten en is een erg interessante kleur om te spelen met schaduw effecten.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Paint and Paper Library Beetle Nut 413.

 

paint and paper library beetle nut 413

 

 

#6 Terracotta

 

De Terracotta verf muur van het merk Flamant is een verf met een redelijk rendement (12m2) dat in combinatie met de nette prijs maakt het een zeer interessante verf.

 

Op de onderstaande illustratie ziet u de Flamant terracotta P40.

 

flamant p40