Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Uw kleurencode omzetten naar RAL

Bestaande kleurcode omzetten naar RAL code

RAL is het meest bekende en het meest gebruikte coderingssysteem om kleuren mee te definiëren. Iedere code staat voor een specifieke unieke kleur. Wanneer u verf wilt bestellen met een RAL code dan kunnen we dit zonder moeite samenstellen. Heeft u een kleurcode van een bepaald merk en wilt u deze omzetten naar bijvoorbeeld een RAL code? Dan hebben we een kleine uitdaging. In onze mengsystemen kunnen we meer dan 40.000 kleuren mengen in bijna al onze producten. De verfwereld werkt hoofdzakelijk met de RAL Classic. Hierin staan 213 Ral kleuren en de kans dat uw kleur een RAL code is, is zeer klein.

Geen idee wat voor RALCODE uw kleur heeft? Wat nu?

Wat u kunt doen is een RAL kleurenwaaier bij de gewenste kleur houden die u graag wilt hebben. U kunt dan een keuze maken om te kijken welke kleur het meest overeenkomt, let er wel op dat er altijd een kleine afwijking in zal zitten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze speciaalzaak dan kunnen we samen kijken naar de meest geschikte oplossing.

Vragen over het omzetten van een kleurcode of naam beantwoorden wij niet omdat dit in 99,9% van de gevallen er pakweg niet is. Op onze site en blog kun je lezen waarom dit is. Ook kunnen wij geen antwoord geven welke Ral er het dichtst bij komt.