Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Dekkende beits

2 producten

2 producten

Dekkende beits bij Kleurenwaaier.nl

Dekkende beits wordt voornamelijk gebruikt voor hout van een tuinhuis of schuur, tuinhout en hardhout. Het voordeel van dekkende beits is dat het rechtstreeks op kaal hout aangebracht kan worden. Hierdoor hoeft het oppervlak niet eerst voorzien te worden van grondverf. De dekkende beits zorgt ervoor dat de onderdelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden en het een nette uitstraling geeft.

Dekkende beits is zowel in blanco en transparant als in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar bij Kleurenwaaier.nl. Let wel op dat hardhout zoals deuren, ramen en kozijnen meer baat hebben bij een duurzaam verfsysteem dan dekkende beits. 
 

Dekkende beits kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.