Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Farrow & Ball

Off White

Kleurcode: 3
Toepassing
Ondergrond
Ruimte
Ga naar zoek je kleur Reset filters
Wij kunnen de Farrow & Ball Off White 3 voor u mengen in alle onderstaande verven:
Filteren
Vind je product
Schrobklasse   Schrobklasse
Schrobklasse 1: Bestand tegen koffie, rode wijn en etensresten
Schrobklasse 2: Bestand tegen etensresten en drankresten
Schrobklasse 3: Zonder coating lastig te reinigen (veelal kalkverven)
Duurzaamheid

10 producten

Off White Farrow and Ball


farrow

Een echte ‘all time classic’ is de Off White van het merk Farrow and Ball. Deze kalk achtige midden toon verf is een van de populairste kleuren van Farrow and Ball. De kleur laat zich gemakkelijk mengen en wordt veelvuldig gebruikt als basis kleur in combinatie met een accentkleur. De kleur is niet helemaal wit en dat komt door het toevoegen van een kleine hoeveelheid groene pigmenten. De Off White absorbeert het licht van buiten perfect, dus wanneer u een ruimte heeft met veel zonlicht en u de ruimte graag fris wilt houden is deze kleur een echte aanrader. Wilt u zelf eens kijken of de Farrow and Ball Off White bij uw ruimte past, bestel dan gemakkelijk een kleurtester!


Off White verf mengen in een ander merk


Het Britse merk Farrow and Ball staat bekend om haar ongenaakbare kleurdiepte. Dit wordt bereikt door de toevoeging van extra pigment en andere hoogwaardige ingrediënten. Het matte effect van de verf zorgt er voor dat de Off White speelt met het ligt waardoor de kleur gedurende de dag verandert. Dit zorgt voor een prachtig schouwspel en maakt de ruimte erg levendig. Door de hoogwaardige ingrediënten en unieke kleuren is de verf van Farrow and Ball wat duurder dan een verf van een ander merk. Vandaar dat wij regelmatig de vraag krijgen of we de Off White 3 kunnen mengen in een ander merk. Dit kan, maar is zeker niet zonder risico. De kleur zal altijd afwijken en we kunnen nooit dat zelfde geliefde matte effect bereiken als met de originele verf. Ook zal de verf niet gaan ‘spelen’ met het licht en dat maakt deze verven juist zo bijzonder. Voordeel is wel dat Farrow & Ball verf een veel hoger rendement heeft, hierdoor heeft u minder verf nodig om een dekkend effect te krijgen.


Andere tinten witte muurverf


Wij van kleurenwaaier.nl houden van inspireren. Dit doen we middels onze top 25 populairste kleuren muurverf pagina en ook hebben we een specifieke pagina over witte muurverf. Hier vindt u niet alleen kleuren van dit Britse merk maar ook van andere merken!


Wat is de meest geschikte verf van Farrow & Ball


Dit merk heeft verf in verschillende uitvoeringen al worden de Estate Emulsion (matte muurverf voor binnen) en de Modern Emulsion (ook geschikt voor vochtige ruimtes) het meest verkocht. Daarnaast is er ook nog verf voor andere ruimtes en ondergronden. Geef simpelweg uw situatie in middels de filter en wij tonen u de bijpassende producten.


Welke kleuren passen bij Off White


Gezien de Off White van Farrow & Ball een redelijke basiskleur is past hij bij veel verschillende kleuren. Let wel op dat er dus een kleine hoeveelheid groen in verwerkt zit. Om u op weg te helpen heeft het merk enkele kleurenschema’s gemaakt. De volgende kleuren passen het beste bij deze kleur:


kleurschema off white