Toggle Nav
Alle kleuren leverbaar in onze mengverven
Verfspeciaalzaak in 's-Hertogenbosch & Eindhoven
Meer dan 200m2 aan professionele verven

Parketlak

10 producten

10 producten

Parketlak bij Kleurenwaaier.nl 

De parketlak van Kleurenwaaier.nl is uitermate geschikt voor hardhouten vloeren. Door de eigenschappen van de parketlak zorgt dit ervoor dat het lichtecht is, niet vergeelt en niet ruikt. Daarnaast is de parketlak gemaakt om je vloeren te beschermen tegen krassen, sporen van slijten en schoonmaakmiddelen.

Parketlakken zijn er in verschillende afwerkingen te verkrijgen. Zo zijn de meest vooraanstaande afwerkingen mat of glans. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een mooie white wash te kiezen.

Parketlak aanbrengen 

Zorg voor een parketlak met de juiste eigenschappen afgestemd op de juiste ondergrond. Wij adviseren om op hardhouten vloeren en trappen gebruik te maken van 2-componenten parketlak. Wanneer het om zachte vloeren gaat adviseren wij om gebruik te maken van 1-componenten parketlak. Mocht je niet helemaal zeker zijn van de keuze parketlak neem dan gerust contact met ons op zodat wij je kunnen adviseren. 

Parketlak kopen bij Kleurenwaaier.nl

Door ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat je de volgende dag te leveren wanneer je voor 16:00 online jouw verf- en/of benodigdheden besteld. Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden zullen op zaterdag geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden zullen op dinsdag geleverd worden. Mocht het toevallig zo zijn dat wij de verven niet direct op voorraad hebben dan laten we dit direct weten en maken we een andere bezorgafspraak. 
Bestel je voor minimaal €75 dan is de verzending gratis.

Heb je vragen? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kleur- of juist technische verfadviezen, wij staan 6 dagen per week voor je klaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00-17.00. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze winkel te 's Hertogenbosch.